Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja a tökéletes biztonságot nyújtó ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:Tetőtéri ablakok kiszállítása

  1. Személyes átvétel átvételi pontjainkon, melyek Magyarország egész területén egyre bővülő számban találhatók meg.
  2. Házhoz szállítás Magyarország egész területére kedvező díjért – vagy akár ingyen is!

Amennyiben házhoz szállítást kér, a rendelt terméket akár a visszaigazolást követő 3-5 munkanapon belül (amennyiben a termékből megfelelő mennyiség van raktáron), vagy 13-15 munkanapon belül az építkezés helyszínére szállítjuk.

A szállítás díja:*
A szállítási díjat a tetoteriablak24.hu minden esetben automatikusan kiszámolja Önnek.
A házhozszállítási díjaknál, amennyiben a Megrendelő különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni.

Pl: ha rendel egy redőnyt és egy tetőtéri ablakot, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűét:
ami ebben az esetben bruttó 6.950 Ft.

A címre történő szállítási díjak az alábbiak:

KATEGÓRIABruttó szállítási díj/cím
Tetőtéri ablak6 950 Ft
Felülvilágító kupola6 950 Ft
Fénycsatorna6 950 Ft
Tetőkibúvó6 950 Ft
Füstelvezető rendszer6 950 Ft
Burkolókeret6 950 Ft
Beépítőtermék6 950 Ft
Árnyékoló1 990 Ft
Redőny1 990 Ft
Szúnyogháló1 990 Ft
Távvezérlés1 990 Ft
Tetőtéri ablak kiegészítő1 990 Ft
Kézi távműködtető1 990 Ft
 
Az árak az Áfát tartalmazzák!


Bruttó 300.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!


A házhozszállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a megadott magyarországi címre történő leszállításig terjed. Kérjük a termékek telekhatáron belüli/ emeletre történő mozgatásáról gondoskodni szíveskedjenek.

A termékek kiszállítása munkanapokon 9:00-17:30 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Az át nem vett, visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles csak a szállítási díjat a futárnak/ szállítónak megtéríteni.

Házhoz szállítást esetén, a megrendelt terméket akár a visszaigazolást követő 3-5 munkanapon belül (amennyiben a termékből megfelelő mennyiség van raktáron), vagy 13-15 munkanapon belül az építkezés helyszínére szállítjuk. A szállításról a visszaigazoláson szereplő nyomkövetési lehetőséggel tudja figyelemmel kísérni. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

*Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!