VELUX MHL, MML, MSL - Külső hővédő roló

Listaár:

14 008 Ft‎

Kedvezmény:  -19%

11 347 Ft‎

Garancia: 5 év
Várható szállítás minimum: 12 munkanap
Gyártói cikkszám:
Gyártó:Velux

Értékel 
 5 / 5 (1 szavazatból)

Egyéb infó

A VELUX külső hővédő roló hatékony védelmet nyújt a legnagyobb kánikulában is. Az 5060 változat a beérkező napsugarak 73%-át, a 6060 színű 90%-át, míg a 6080 színű a 95%-át megfékezi mielőtt azok elérnék az üvegfelületet, így zárt ablakoknál minimum 5-6 fokkal lehet hűvösebb a tetőtérben. A háló sötét színű felülete elnyeli a hőt, így az üveg kevésbé melegszik fel, a szoba pedig hűvösebb és szellős marad.
A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat, és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető.
A külső hővédő rolóval egyidejűleg bármilyen belső árnyékoló használható. Napelemes működtetésű külső hővédő roló. A csomagolás tartalmazza a napelemet, akkumulátort és távirányítót. Anyaga: neccháló.

Kézi(MHL), elektromos(MML) és napelemes(MSL) változatban is kapható.

 • A besugárzó hő akár 73%-át kiszűri
 • 5 fokkal hűvösebb lehet a szobában nyáron
 • Áttetsző anyag, a kilátás biztosított
 • Belülről, egyszerűen felszerelhető
 • A szobából működtethető

Értékelések

Értékelés 
Márta 2017-12-18

Tihany

Túl sok nyarat töltöttünk már el úgy otthon, mintha szaunáznánk. Idén beszereztünk jó párat a nálatok kapható külső hővédő rolók közül. Csodásak, tényleg! Sokkal hűvösebb van, és annyira egyszerűen felszerelhetők, hogy szakembert sem kellett hívnunk. Köszönöm az egész család nevében!

  Írja meg véleményét !

  Írd meg véleményed

  VELUX MHL, MML, MSL - Külső hővédő roló

  VELUX MHL, MML, MSL - Külső hővédő roló

  Kézi(MHL), elektromos(MML) és napelemes(MSL) változatban is kapható. A VLEUX külső hővédő roló akár 73%-kal csökkentik a besugárzó hőt, és 5 fokkal is hűvösebb lehet a szobában. Az áttetsző hálóval Ön akadálytalanul élvezheti a kilátást, így tetőtéri szobája kellemes környezetet biztosít a meleg, nyári napokon is.

  Írd meg véleményed

  14 hasonló termék ugyanezen kategóriában: