Termék kategóriák

Termék szűrők

Redőnyök 14 terméket találtam.

Akár Velux tetőtéri ablakai, akár Fakro vagy Roto tetőablakai vannak, itt biztosan talál hozzájuk megfelelő redőnyöket. Manuális, elektromos és napelemes úton működtethető modelljeink ellenállnak a szélsőséges éghajlati változásoknak, könnyedén tisztíthatóak, és nem utolsósorban a betörések ellen is magas fokú védelmet nyújtanak. Válassza ki azokat, amik megfelelnek az igényeinek, majd rendeljen!

Alkategóriák

  • VELUX redőnyök

    A Velux redőnyöket már nemcsak kézi és elektromos, de napelemes változatban is elérheti. Ha ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, akkor válasszon az előző két kategóriából, ha viszont környezettudatosabban élne, akkor döntsön az utóbbiak mellett! Termékeink időjárásállók, télen-nyáron jól szigetelnek, és a betörőket is távol tarthatják. Rendeljen megbízható webshopból!

  • FAKRO redőnyök

    Redőnyeinkből manuális hajtókarral ellátott, elektromos és napelemes működtetésű modelleket választhat. Termékeink kellemes tetőtéri hőmérsékletet biztosítanak, és a kívülről érkező zajokat is hatékonyan csillapítják. A Fakro redőnyök továbbá visszavethetik a betörőket is. Fedezze fel mindet online shopunkban, majd rendeljen!

  • ROTO redőnyök

    Roto márkájú redőnyök gazdag választékban, megfizethető áron. Tudjon meg többet a manuális, az elektromos és a napelemes működtetésű hővédőkről! A belülre vagy kívülre felszerelhető modellek kiváló hő- és hangszigetelők, leengedett állapotban teljes sötétséget szavatolnak, emellett az illetékteleneket is távol tarthatják. Voksoljon Ön is a Roto redőnyök mellett!

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 14
Mutat 1 - 12 / 14

Termékek

Termék szűrők