Termékek

Termék szűrők

Gyártó
Ár
Ft‎ Ft‎
Méret, típus
Kupola típusa
Színkód + szín
Működtetés
Üvegezés
Kilincs
Alapanyag
Tetőfedőanyag
Burkolókeret típus
Beépítési pozíció

Termék kategóriák

Termék szűrők

Gyártó
Ár
Ft‎ Ft‎
Méret, típus
Kupola típusa
Színkód + szín
Működtetés
Üvegezés
Kilincs
Alapanyag
Tetőfedőanyag
Burkolókeret típus
Beépítési pozíció

Tetőkibúvók 57 terméket találtam.

Fakro, Roto és Velux tetőkibúvóink elegendő fényt engednek a tetőtérbe, valamint gyors kijutást biztosítanak a tetőre – utóbbi a rendszeres karbantartás miatt hasznos. Kifelé nyíló modelljeink hőszigetelt és szigetelés nélküli helyiségekbe is beépíthetők. Válassza kínálatunkról a kívánalmainak megfelelő típust, és adja le rendelését Velux tetőtéri ablakra is! A rendelésleadás csak pár percet vesz igénybe.

Alkategóriák

  • VELUX tetőkibúvók

    Velux tetőkibúvóink elsődleges célja, hogy azonnali kijutást biztosítsanak a tetőre, ha annak karbantartásáról vagy javításáról van szó. Emellett egyes helyiségek (például padlástér) megfelelő szellőztetéséhez szintén hozzájárulhatnak. Tekintse meg Ön is a nálunk kapható modelleket, és vásároljon kényelmesen online!

  • FAKRO tetőkibúvók

    Fakro tetőkibúvóink remek szolgálatot tesznek padlásterekben, és egyéb „kihasználatlan” tetőtéri helyiségekben. Beépítésükkel nemcsak a könnyed kijárás biztosítható a tetőre, de elegendő fényt és levegőt is juttathatunk az adott térbe. Ha pont erre van szüksége, akkor ne habozzon most rendelni kínálatunkról! Országszerte kézbesítünk.

  • ROTO tetőkibúvók

    A balra és jobbra nyíló tetőkibúvóinkat szigetelt és szigetelés nélküli helyiségbe ajánljuk. A Roto tetőkibúvók fő rendeltetése, hogy azonnali kijutást biztosítsanak a tetőre, ha azt karbantartani vagy ellenőrizni szükséges. A tetőtérben lévő gardróbok, tárolók és padlásterek megvilágításának, illetve szellőztetésének céljából egyaránt beépíthetők. Ismerje meg termékeinket!

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 57
Mutat 1 - 12 / 57