Termék kategóriák

Termék szűrők

Tetőkibúvók 55 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 55
Mutat 1 - 12 / 55

Kategória ismertető

A FAKRO, ROTO és VELUX tetőkibúvók elegendő fényt engednek a tetőtérbe, valamint gyors kijutást biztosítanak a tetőre – utóbbi a rendszeres karbantartás miatt hasznos. Például segíti a kéményseprő kijutását a tetőre. A tetőkibúvót használaton kívüli tetőtérbe, padlásba ajánlott elhelyezni. Az épületekre vonatkozó előírásoknak megfelelően szüksége lehet vészkijáratra. A tetőkibúvók ennek tökéletesen megfelelnek. Ráadásul esztétikus kivitelben építheti be a lakásába vagy vállalkozásába.
1, 2 és 3 rétegű edzett üvegezéssel kaphatóak. Kifelé nyíló modelljeink hőszigetelt és szigetelés nélküli helyiségekbe is beépíthetők.

A gyártóink a fűtetlen és hőszigetelés nélküli padlásokra alkalmasak típusokat is kínálnak a FAKRO WSH WSS és WSZ, a ROTO WDA R35, WDL R20 és R27 továbbá a VELUX GVT és VLT tetőkibúvók biztosítják a tetőre kijutást azonban nagyon kedvező az ár/érték arányuk.

A tetőkibúvók megvásárolhatók fa, műanyag kerettel és akár fa kerettel melyek PU bevonattal készülnek. A FAKRO, ROTO és VELUX márkák megadják a kellő választékot ahhoz, hogy Ön ki tudja választani az igényeihez legmegfelelőbb tetőkibúvót. Webshopunkban akár 30% kedvezményt is kaphat! Adja le rendelését Velux tetőtéri ablakra is! A rendelésleadás csak pár percet vesz igénybe.

Termékek

Termék szűrők