Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

FAKRO tetőkibúvók 10 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 10 / 10
Mutat 1 - 10 / 10

Kategória ismertető

A FAKRO tetőkibúvók remek szolgálatot tesznek padlásterekben, és egyéb „kihasználatlan” tetőtéri helyiségekben. Beépítésükkel nemcsak a könnyed kijárás biztosítható a tetőre, de elegendő fényt és levegőt is juttathatunk az adott térbe. Ha pont erre van szüksége, akkor ne habozzon most rendelni kínálatunkról! Országszerte kézbesítünk!

A FAKRO tetőkibúvókat három típusba sorolhatjuk.
A WLI tetőkibúvók műszakilag megfelelnek a lakóépületekre vonatkozó műszaki előírásoknak. Remek vákum-impregnált fenyőfából készülnek, kétszeres átlátszó akril lakkal bevonva. Három állású kilinccsel felszerelt. 15-60° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be.

A WGI és WGT típusú FAKRO tetőkibúvók ezzel szemben nem lakott tetőtérbe ajánlottak. Fedeles szerkezetű, az ablakszárny felfelé nyílik. A tok vákum-impregnált borovi fenyőből készülnek. Ez a típus beépíthető 15° és 60°közötti dőlésszögű tetőkbe.

A harmadik típusba tartoznak a WSS, WSZ ÉS WSH tetőkibúvók burkolókerettel. Ezeket kizárólag fűtetlen helyiségekbe ajánlják, mert gyenge hőszigetelő tulajdonsággal bírnak. Általában a padlástérből való kijutásra és a padlástér jó megvilágítására szolgál. A kupola fedél 180º-ban felnyitható, így könnyedén ki tudunk jutni a tetőre. A burkolókeret a kibúvó szerves részét képezi, ezzel biztosított a beépíthetőség 15º-55º-os szögben. A FAKRO tetőkibúvók háromféle burkolókerettel kaphatóak. A WSS a sík fedeleshez, a WSZ hullámos fedéshez és a WSH magas profilú fedéshez készült.

Tekintse meg teljes kínálatunkat és válassza a számára legmegfelelőbb FAKRO tetőkibúvót 10 év garanciával akár kedvezményes áron.

Termékek

Termék szűrők