Termék kategóriák

Termék szűrők

VELUX tetőkibúvók 6 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 6 / 6
Mutat 1 - 6 / 6

Kategória ismertető

VELUX tetőkibúvók elsődleges célja, hogy azonnali kijutást biztosítsanak a tetőre, ha annak karbantartásáról vagy javításáról van szó. Vészkijárat funkciója is lehet, így a használatával Ön eleget tehet a biztonsági előírásoknak. Emellett egyes helyiségek (például padlástér) megfelelő szellőztetéséhez szintén hozzájárulhatnak.

A VELUX mindenki számára megbízhatóságot sugall és nem utolsó sorban esztétikus megjelenést. A VELUX három csoportba sorolja a tetőkibúvókat.
Az elsőbe tartozik a GXL ÉS GXU típusú tetőkijáratok, amelyeket hőszigeteléssel ellátott helyiségekbe is beszerelhetünk. Olyan helyiségekbe ajánlatos, ahol más módon nem tudnánk megoldani a tetőre való kijutást. 15º - 85º közötti hajlásszögű tetőbe építhetők be ezek a típusok. A szárnyat oldalra nyithatjuk tetszés szerint jobbra vagy balra. Zárt állapotában is szellőzik a szellőzőnyílás segítségével.
A VELUX tetőkibúvók második csoportja a GVT. Ezeket az ablakokat már használaton kívüli helyiségekbe ajánlott felszerelni. Lakatlan, fűtetlen helyiségekre lett kifejlesztve. 20º-65º közötti hajlásszögű tetőbe építhetjük.

A VLT tetőkibúvók pedig 20º-45º illetve 20º-60º tetőhajlás esetén alkalmazhatóak. Ezek a VELUX ablakok tok fenyőből készülnek, a szárny pedig alumíniumból. A kilincs három fokozatban nyitható. A VLT VELUX tetőkibúvók kizárólag hőszigetelés nélküli padlásokra lett kifejlesztve.
Tekintse meg Ön is a nálunk kapható modelleket, és vásároljon kényelmesen online akár kedvezményes áron!

Termékek

Termék szűrők