Termék kategóriák

Termék szűrők

Füstelvezető rendszerek 4 terméket találtam.

Szeretné családját a lehető legnagyobb biztonságban tudni? Döntsön a füstelvezető rendszerrel ellátott FAKRO, ROTO és VELUX nyílászáró megoldásaink mellett! A gyártók kiemelt figyelmet szentel annak, hogy termékeik ne csak a hőt, de a füstöt is elvezessék, ha a lakótérben tűz keletkezne. Térképezze fel a kínálatunkban lévő modelleket, és adja le rendelését az Önnek tetsző típusra!

Alkategóriák

 • FAKRO füstelvezető ablakok

  A FAKRO füstelvezető ablakok egy olyan rendszer elemeit képviselik, amelyek tűz esetén biztosítják a keletkező hő és füst automatikus elvezetését. A széles választékban elérhető érzékelő és vezérlő egységekkel biztosíthatja az épületben keletkező tűz gyors felismerését és a riasztás elindítását. Az FAKRO FSR füstelvezető ablak esetén egyetlen 134x140 cm méretű ablakkal el lehet érni az OTSZ által meghatározott minimális nyílásfelületet. A FAKRO füstelvezető ablak láncmotorja 60 másodpercen belül nyitja ki teljesen az ablakot a füstérzékelő hatására. Hétköznapi körülmények között a FAKRO füstelvezető ablakok szellőztető és bevilágító funkciót látnak el. Leggyakrabban lépcsőházakban alkalmazzák. A FAKRO FSR ablakok az előírt szabványoknak teljes mértékben megfelelnek.

  Beépítési tartomány 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőkbe megfelelnek, a tetőfedő anyag típusának megfelelő standard burkolókeretekkel.
  Kínálatunkban a FAKRO füstelvezető ablakok távirányítással működnek. Kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel kaphatóak. Kiváló minőségű vákuumosan impregnált erdei faanyagbók készülnek. Az ablakokat kétrészes környezetbarát akril-lakk bevonattal vonják be. Ellenáll a környezeti hatásoknak és az UV sugárzásnak is. A FAKRO füstelvezető ablakokra 10 év garanciát adunk. 13 különböző ablak méret közül választhat. Gondoskodjon a biztonságról! Találja meg az önnek megfelelő füstelvezető ablakot és vásárolja meg webáruházunkban akár kedvezményes áron.

 • ROTO füstelvezető ablakok

  A ROTO füstelvezető ablakok biztosíthatják az élet és vagyon nagyfokú védelmét. Rendszerbe kötve gyorsan reagálnak az épületben keletkező tűz elsődleges kezeléséről, vagyis a füst és hő hatékony elvezetéséről.

  Az EN 12101-2 előírási követelményeknek teljes mértékben meg tud felelni, ha a ROTO füstelvezető ablakok közül választ. A ROTO WRA R58 típusú ablakok a szigorú követelmények megfelelése mellett kiválóan eleget tesznek a bevilágítás és szellőztetési igényeknek is. Az ablakszárny alul csatlakozik a tokhoz, a nyitásról pedig egy speciális elektromos láncos motor gondoskodik. A ROTO füstelvezető ablakot teljes terjedelmében ki tudjuk nyitni. A ROTO WRA R58 ablakok speciális kétrétegű Comfort üvegezéssel készülnek. A komfortot pedig a gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomag és belső párazáró fólia teszi teljessé. A csomagban még kapható egy szélterelőlemez is. A mindennapos szellőztetés érdekében a füstelvezető ablakot távvezérléssel fokozatmentesen nyithatjuk.

  Webáruházunkban a ROTO füstelvezető ablakokat megvásárolhatja fa vagy műanyag tokkal. Beépítési tartományuk 20° és 65° közötti dőlésszögű tetőkbe felelnek meg. A ROTO füstelvezető ablakok garancia ideje 15 év. Négy méret típusban készülnek legyártásra. Válassza ki az önnek megfelelő füstelvezető ablakot akár akciós áron!

oldalanként
Mutat 1 - 4 / 4
Mutat 1 - 4 / 4

Termékek

Termék szűrők