Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

FAKRO füstelvezető ablakok 2 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2

Kategória ismertető

A FAKRO füstelvezető ablakok egy olyan rendszer elemeit képviselik, amelyek tűz esetén biztosítják a keletkező hő és füst automatikus elvezetését. A széles választékban elérhető érzékelő és vezérlő egységekkel biztosíthatja az épületben keletkező tűz gyors felismerését és a riasztás elindítását. Az FAKRO FSR füstelvezető ablak esetén egyetlen 134x140 cm méretű ablakkal el lehet érni az OTSZ által meghatározott minimális nyílásfelületet. A FAKRO füstelvezető ablak láncmotorja 60 másodpercen belül nyitja ki teljesen az ablakot a füstérzékelő hatására. Hétköznapi körülmények között a FAKRO füstelvezető ablakok szellőztető és bevilágító funkciót látnak el. Leggyakrabban lépcsőházakban alkalmazzák. A FAKRO FSR ablakok az előírt szabványoknak teljes mértékben megfelelnek.

Beépítési tartomány 15° és 90° közötti dőlésszögű tetőkbe megfelelnek, a tetőfedő anyag típusának megfelelő standard burkolókeretekkel.
Kínálatunkban a FAKRO füstelvezető ablakok távirányítással működnek. Kétrétegű hőszigetelt üvegezéssel kaphatóak. Kiváló minőségű vákuumosan impregnált erdei faanyagbók készülnek. Az ablakokat kétrészes környezetbarát akril-lakk bevonattal vonják be. Ellenáll a környezeti hatásoknak és az UV sugárzásnak is. A FAKRO füstelvezető ablakokra 10 év garanciát adunk. 13 különböző ablak méret közül választhat. Gondoskodjon a biztonságról! Találja meg az önnek megfelelő füstelvezető ablakot és vásárolja meg webáruházunkban akár kedvezményes áron.

Termékek

Termék szűrők