Termék kategóriák

Termék szűrők

Térdfal ablakok 25 terméket találtam.

Fényárban úszó otthonra vágyik? Építtessen tetőtéri ablaka alá térdfal ablakot is! Az utólagosan is beilleszthető Fakro, Roto és Velux márkájú modelleket lábmagasságnál helyezük el, ezzel biztosítva több fényt és jobb kilátást. A fix, buktatható, valamint oldalra teljesen kinyitható térdfal ablakok webshopunkból remek áron beszerezhetők.

A térdfal ablakok akár biztonsági üvegezéssel és extra hőszigetelő üvegezéssel is elérhetőek. Műanyag és fa tokszerkezettel is kaphatóak. A fa térdfal ablakok kiváló minőségű erdeifenyő faanyagból készülnek. Speciális réteg ragasztott, vákuumosan impregnált eljárással készítik. Kétszeres környezetbarát akril lakkal vonják be a fa keretet. Ez megvédi az ablakot a környezeti hatásoktól és az erős UV sugárzástól. A térdfal ablakokhoz kiegészítő tartozékok széles választékát találja webáruházunkban. Árnyékolók és redőnyök könnyen felszerelhetők rá.

A csatlakozó tetősík ablakok beépítési tartománya 15-65 fok típustól függően. A legjobb minőségű Fakro, Roto és Velux márkák akár 15 év garanciát biztosítanak a térdfal ablakokra. Otthonunk tere nagyobbnak látszik majd és élvezhetjük a természetes fény jótékony hatásait. A térdfal ablakokhoz megfelelő tetőtéri ablakot is talál ide kattintva!

Alkategóriák

 • VELUX térdfal ablakok

  A Velux térdfal ablakok előnye, hogy megnövelhetjük a kilátást otthonunkban. A tetőablak alá egyszerűen beépíthető. Lakhelyünk tágasabbnak tűnik majd és több természetes fényhez jutunk. A természetes fény kiemelten fontos, hiszen az időnk nagy részét épületekben töltjük. Az otthonunkban kapott D vitamin és a megfelelő levegőminőség pedig jótékony hatással van a szervezetünkre. A gyerekek tanulási képességét például nagy mértékben javítja a megfelelő friss levegő. A Velux térdfal ablakokkal még komfortosabbá tehetjük a tetőteret. Az ilyen típusú ablakokra is könnyedén felszerelhetjük a Velux hő- és fényvédelemre szolgáló árnyékolókat. Velux redőnyökkel kombinálhatjuk a megfelelő hővédelem érdekében.

  A Velux térdfal ablakok fix, buktatható és oldalra nyitható változatokat is felsorakoztat. Gondoljuk át, hogy a helyiségben szükség lesz-e nagyobb mértékű levegőztetésre. A buktatható térdfal ablak befelé billen és kisebb mennyiségű levegőt enged be. A balra vagy jobbra nyíló Velux térdfal ablakokat az aktuális igényeinkre állíthatjuk. Beépített nyitáskorlátozóval is el vannak látva a gyerekek védelme érdekében. A jogi követelményeknek megfelelően még vészkijáratként is használható.

  Térdfal ablakok fa vagy műanyag bevonattal a Velux jóvoltából. A megfelelő típus kiválasztásához olvassa el termékismertetőinket, vagy kérje szakértőink segítségét elérhetőségeinken! Válasszon a megbízható Velux térdfal ablakok közül és élvezze hosszú távon kedvező hatásait. 10 év garanciát vállalunk a Velux ablakokra.

 • FAKRO térdfal ablakok

  Fakro térdfal ablakok masszív kialakítással és edzett üveggel, balos és jobbos kivitelben. A tetőtéri ablakhoz könnyedén illeszkedő térdfal ablakok még több fényt juttatnak a helyiségbe. Növelheti otthonában a tágasság érzetet és még nagyobb kilátásban lehet része. A Fakro térdfal ablakoknál választhat fix, de nyitható verziót is. A nyitható ablakokkal könnyedén szellőztethet. P2 biztonsági üvegezéssel és P5 extra hőszigetelő üvegezéssel készülnek. A Fakro térdfal ablak választásakor biztos lehet benne, hogy a legjobb minőségű erdeifenyő faanyaggal készült terméket vásárolta meg.

  Kétszeres környezetbarát akril-lakk bevonattal gyártják, ami rendkívül ellenálló a környezeti hatásokra. Beépítési tartományuk 15-50 fok. A Fakro térdfal ablakokhoz kiegészítő tartozékok széles választéka tartozik. Árnyékoló és redőny használatával még komfortosabbá teheti ablakait.

  Fix, bukó, illetve bukó-nyíló modelljeink a legtöbb tetőtéri ablakhoz illenek, azonban a megfelelő kiválasztásánál több szempontot is érdemes szem előtt tartania. Szívesen segítünk a döntésben, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken! A Fakro térdfal ablakokra 10 év garanciát kap. Webáruházunkban akár akciós áron is hozzájuthat ehhez a remek minőséghez.

 • ROTO térdfal ablakok

  Roto térdfal ablakokat fa és műanyag változatban kínáljuk az érdeklőknek. A kizárólag tetőablakokkal együtt vagy azok alá utólag behelyezhető modellek mind magas minőségűek, fix, bukó, valamint nyíló verzióban megvásárolhatók. Beépítési tartományuk 20-65 fok. 2 és 3 rétegű edzett üveggel készülnek. A Roto térdfal ablakok ellenállnak a szélsőséges időnek és az egyre erősebb UV sugárzásnak. Úgy lettek kialakítva, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhessük a komfortos tulajdonságait. A Roto térdfal ablakokra jár a leghosszabb garancia, 15 év.

  A tetőtéri ablak alá behelyezve nagyobb szabad tér hatását kelti. A Roto térdfal ablakokkal sok fényt engedhetünk be a lakásba, emellett izgalmas építészeti hatást kelt. Igazi egyedi és komfortos otthont teremthetünk vele. Élvezhetjük a tetőterünkből nyíló panorámát. Megfelelő friss levegőt juttathatunk a térbe és megtapasztalhatjuk jótékony hatását a szervezetünkre. Gyerekeknél például nagymértékben javítja a koncentrációt, így a tanulás is jobban megy majd.

  A hatékony vízelvezetés érdekében az ablakokat speciális burkolókerettel látták el. A beépített ereszcsatornáknak köszönhetően a víz nem folyik a térdfal ablakra, hanem elvezetésre kerül.
  Nézze meg a Roto térdfal ablakok teljes listáját és rendeljen ingyenes átvételi pontjainkra vagy házhoz.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 25
Mutat 1 - 12 / 25

Termékek

Termék szűrők