Termékek

Termék szűrők

Gyártó
Ár
Ft‎ Ft‎
Méret, típus
Kupola típusa
Színkód + szín
Működtetés
Üvegezés
Kilincs
Alapanyag
Tetőfedőanyag
Burkolókeret típus
Beépítési pozíció

Termék kategóriák

Termék szűrők

Gyártó
Ár
Ft‎ Ft‎
Méret, típus
Kupola típusa
Színkód + szín
Működtetés
Üvegezés
Kilincs
Alapanyag
Tetőfedőanyag
Burkolókeret típus
Beépítési pozíció

Térdfal ablakok 25 terméket találtam.

Fényárban úszó otthonra vágyik? Építtessen tetőtéri ablaka alá térdfal ablakot is! Az utólagosan is beilleszthető Fakro, Roto és Velux márkájú modelleket lábmagasságnál fixáljuk, ezzel biztosítva több fényt és jobb kilátást. A fix, buktatható, valamint teljesen kinyitható térdfal ablakok webshopunkból remek áron beszerezhetők. Ismerje meg valamennyit, és adja le a rendelését! Ha további ablakelemekre is szüksége lenne, nézelődjön itt!

Alkategóriák

  • VELUX térdfal ablakok

    Térdfal ablakok fa vagy műanyag bevonattal a Velux jóvoltából. A tetőablakok alá egyszerűen beépíthető modellek között fix, buktatható és oldalra nyitható darabokat is felsorakoztatunk. A megfelelő típus kiválasztásához olvassa el termékismertetőinket, vagy kérje szakértőink segítségét elérhetőségeinken!

  • FAKRO térdfal ablakok

    Fakro márkájú térdfal ablakok masszív kialakítással és edzett üveggel, balos és jobbos kivitelben. Fix, bukó, illetve bukó-nyíló modelljeink a legtöbb tetőtéri ablakhoz illenek, azonban a megfelelő kiválasztásánál több szempontot is érdemes szem előtt tartania. Szívesen segítünk a döntésben, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

  • ROTO térdfal ablakok

    Roto térdfal ablakainkat fa és műanyag változatban kínáljuk az érdeklőknek. A kizárólag tetőablakokkal együtt vagy azok alá utólag behelyezhető modellek mind magas minőségűek, fix, bukó, valamint nyíló verzióban megvásárolhatók. Nézze meg a teljes felhozatalt, és rendeljen ingyenes átvételi pontjainkra!

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 25
Mutat 1 - 12 / 25