Termék kategóriák

Termék szűrők

VELUX térdfal ablakok 11 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 11 / 11
Mutat 1 - 11 / 11

Kategória ismertető

A Velux térdfal ablakok előnye, hogy megnövelhetjük a kilátást otthonunkban. A tetőablak alá egyszerűen beépíthető. Lakhelyünk tágasabbnak tűnik majd és több természetes fényhez jutunk. A természetes fény kiemelten fontos, hiszen az időnk nagy részét épületekben töltjük. Az otthonunkban kapott D vitamin és a megfelelő levegőminőség pedig jótékony hatással van a szervezetünkre. A gyerekek tanulási képességét például nagy mértékben javítja a megfelelő friss levegő. A Velux térdfal ablakokkal még komfortosabbá tehetjük a tetőteret. Az ilyen típusú ablakokra is könnyedén felszerelhetjük a Velux hő- és fényvédelemre szolgáló árnyékolókat. Velux redőnyökkel kombinálhatjuk a megfelelő hővédelem érdekében.

A Velux térdfal ablakok fix, buktatható és oldalra nyitható változatokat is felsorakoztat. Gondoljuk át, hogy a helyiségben szükség lesz-e nagyobb mértékű levegőztetésre. A buktatható térdfal ablak befelé billen és kisebb mennyiségű levegőt enged be. A balra vagy jobbra nyíló Velux térdfal ablakokat az aktuális igényeinkre állíthatjuk. Beépített nyitáskorlátozóval is el vannak látva a gyerekek védelme érdekében. A jogi követelményeknek megfelelően még vészkijáratként is használható.

Térdfal ablakok fa vagy műanyag bevonattal a Velux jóvoltából. A megfelelő típus kiválasztásához olvassa el termékismertetőinket, vagy kérje szakértőink segítségét elérhetőségeinken! Válasszon a megbízható Velux térdfal ablakok közül és élvezze hosszú távon kedvező hatásait. 10 év garanciát vállalunk a Velux ablakokra.

Termékek

Termék szűrők