Kosár 0

Nincs termék

Akár ingyenes szállítás! Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mennyiség
Összesen

0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Akár ingyenes szállítás!
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

VELUX tetőerkély ablakok 4 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 4 / 4
Mutat 1 - 4 / 4

Kategória ismertető

Alsó és felső tetőerkély-elemeinkből könnyedén összeállíthatja áhított tetőerkély ablakát. A VELUX modellek kitűnő fényáramlást biztosítanak, és többféle hajlásszögű tetőhöz is beszerelhetők. A VELUX tetőerkély ablak elhozza otthonába a luxust. Igazi panorámát kínál a padlótól a mennyezetig és utolérhetetlen hangulatot kölcsönöz a tetőtérben. A speciális műszaki megoldásnak köszönhetően könnyedén kezelhető, tisztítható. Megjelenésében modern. A tetőerkély ablak a gyerekek számára is biztonságos kilátást biztosít.

A VELUX tetőerkély kiváló energiahatékonysággal bír. A szabadalmaztatott Thermo Technology hőszigetelési rendszerrel készítik, amelynek segítségével a lakásban a hőérzet javul. Így csökkentheti fűtés számláját is. A VELUX tetőerkély ablakokat anélkül használhatja szellőztetésre, hogy tartania kellene a biztonság és a rossz idő miatt. Ehhez csak le kell billenteni a felső kilincset és a levegő egy szűrt szellőző nyíláson keresztül áramlik be. A beépített légszűrőnek köszönhetően nem kerül a levegőbe por vagy rovar. Ezt a szűrőt könnyen tisztíthatjuk és újra használhatjuk.

Válassza közülük azt, ami gond nélkül beépíthető a meglévő tetőszerkezetbe! Ha segítségére lehetünk ebben, keressen minket elérhetőségünkön! A VELUX tetőerkély kizárólag térdfal nélküli tetőtérbe építhetők be. A tetőerkély beépítéséhez szükségünk lesz még a megfelelő burkolókeret kiválasztására. A tetőerkély beépítése szakértelmet kíván, ezért válassza hozzá a megfelelő szakembert. A VELUX tetőerkély ablakokra 10 év garancia jár, amiket 3 rétegű extra üvegezéssel szállítunk. Válassza a legjobbat otthonának és élvezze a tetőerkély adta szabadságot!

Termékek

Termék szűrők