Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

ROTO térdfal ablakok 6 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 6 / 6
Mutat 1 - 6 / 6

Kategória ismertető

Roto térdfal ablakokat fa és műanyag változatban kínáljuk az érdeklőknek. A kizárólag tetőablakokkal együtt vagy azok alá utólag behelyezhető modellek mind magas minőségűek, fix, bukó, valamint nyíló verzióban megvásárolhatók. Beépítési tartományuk 20-65 fok. 2 és 3 rétegű edzett üveggel készülnek. A Roto térdfal ablakok ellenállnak a szélsőséges időnek és az egyre erősebb UV sugárzásnak. Úgy lettek kialakítva, hogy a lehető leghosszabb ideig élvezhessük a komfortos tulajdonságait. A Roto térdfal ablakokra jár a leghosszabb garancia, 15 év.

A tetőtéri ablak alá behelyezve nagyobb szabad tér hatását kelti. A Roto térdfal ablakokkal sok fényt engedhetünk be a lakásba, emellett izgalmas építészeti hatást kelt. Igazi egyedi és komfortos otthont teremthetünk vele. Élvezhetjük a tetőterünkből nyíló panorámát. Megfelelő friss levegőt juttathatunk a térbe és megtapasztalhatjuk jótékony hatását a szervezetünkre. Gyerekeknél például nagymértékben javítja a koncentrációt, így a tanulás is jobban megy majd.

A hatékony vízelvezetés érdekében az ablakokat speciális burkolókerettel látták el. A beépített ereszcsatornáknak köszönhetően a víz nem folyik a térdfal ablakra, hanem elvezetésre kerül.
Nézze meg a Roto térdfal ablakok teljes listáját és rendeljen ingyenes átvételi pontjainkra vagy házhoz.

Termékek

Termék szűrők