Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

ROTO füstelvezető ablakok 2 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 2 / 2
Mutat 1 - 2 / 2

Kategória ismertető

A ROTO füstelvezető ablakok biztosíthatják az élet és vagyon nagyfokú védelmét. Rendszerbe kötve gyorsan reagálnak az épületben keletkező tűz elsődleges kezeléséről, vagyis a füst és hő hatékony elvezetéséről.

Az EN 12101-2 előírási követelményeknek teljes mértékben meg tud felelni, ha a ROTO füstelvezető ablakok közül választ. A ROTO WRA R58 típusú ablakok a szigorú követelmények megfelelése mellett kiválóan eleget tesznek a bevilágítás és szellőztetési igényeknek is. Az ablakszárny alul csatlakozik a tokhoz, a nyitásról pedig egy speciális elektromos láncos motor gondoskodik. A ROTO füstelvezető ablakot teljes terjedelmében ki tudjuk nyitni. A ROTO WRA R58 ablakok speciális kétrétegű Comfort üvegezéssel készülnek. A komfortot pedig a gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomag és belső párazáró fólia teszi teljessé. A csomagban még kapható egy szélterelőlemez is. A mindennapos szellőztetés érdekében a füstelvezető ablakot távvezérléssel fokozatmentesen nyithatjuk.

Webáruházunkban a ROTO füstelvezető ablakokat megvásárolhatja fa vagy műanyag tokkal. Beépítési tartományuk 20° és 65° közötti dőlésszögű tetőkbe felelnek meg. A ROTO füstelvezető ablakok garancia ideje 15 év. Négy méret típusban készülnek legyártásra. Válassza ki az önnek megfelelő füstelvezető ablakot akár akciós áron!

Termékek

Termék szűrők