Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

FAKRO felülvilágítók 41 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 41
Mutat 1 - 12 / 41

Kategória ismertető

A FAKRO felülvilágítók segítségével olyan helyre is beengedhet nagy mennyiség fényt, ahová eddig nem is gondolta. A hagyományos ablakokat nem lehet akárhová beszerelni. Előfordul, hogy van már a helyiségben ablak, de nem ad elegendő fényt és nem szeretnénk a szabad falfelületeket feláldozni. Ilyen esetekben jól jön a felülről beáramló fény a felülvilágítók segítségével. A FAKRO több típust kínál, hogy az eltérő igényeknek is megfeleljen.


A FAKRO felülvilágító kupola tökéletesen elvezeti a vizet, ezzel pedig az esetleges szennyeződéseket is. A betörésgátló üvegezés teljes biztonságot ad. A FAKRO innovatív, szabadalmaztatott kupolák számos hasznos funkcióval bírnak. Ellenáll a szélsőséges időjárásnak. Megszűri a káros UV-sugarakat. Az opál kupola változat nem enged belátást a helyiségbe, de a fényt megfelelő mennyiségben juttatja be. Kiváló hőszigetelő és zajvédő. Hosszú távon is karcmentes marad az üveg.


Elektromos, hajtókaros és fix felülvilágítók közül választhatunk. Itt mérlegelnünk kell mennyire fontos a helyiség szellőztetése. Esetleg meg kell felelnünk bizonyos biztonsági előírásoknak. A FAKRO felülvilágítók szolgálhatnak vészkijáratként. Tűz esetén füstelvezetőként funkcionálhatnak. A FAKRO felülvilágító jól jöhet irodaházakban, ahol a dolgozóknak még fontosabb a természetes fény. Ez hosszú távon egy költséghatékony megoldás is lehet. A lépcsőházakban is hasznos fényforrások.


A FAKRO felülvilágítók webáruházunkban kedvező áron kaphatóak. Akár 25% kedvezménnyel is hozzá juthat ehhez a kiváló minőséghez. Bármilyen kérdés esetén pedig kérje hozzáértő ügyfélszolgálatunk segítségét.

Termékek

Termék szűrők