Kosár 0

Nincs termék

Akár ingyenes szállítás! Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mennyiség
Összesen

0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Akár ingyenes szállítás!
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

VELUX felülvilágítók 13 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 13
Mutat 1 - 12 / 13

Kategória ismertető

A VELUX felülvilágító használatát abban az esetben javasoljuk, ha a helyiség adottságai nem teszik lehetővé az ablak beszerelését. Esetleg az adott helyiségben nem elegendő az ablak fénye. A felülvilágító segítségével még a legárnyékosabb épületek is fényhez juthatnak. A webáruházunkban található VELUX felülvilágítók különböző kialakítással és kivitelben kaphatók, hogy a céljainak legjobban megfeleljen.

A VELUX íves kupolaforma arra szolgál, hogy tökéletesen elvezesse a vizet. A szennyeződés így nem tud felgyűlni a felülvilágítón. Kapható nem íves fix vagy hajtókaros felülvilágító ablak lábazat. Ez nagy mennyiségben engedi be a fényt. A VELUX termékei között megtalálható még a tetőkijárat lábazatot is, ami teljesen nyitható kijáratként is funkcionál. Illetve motoros hajtással működő hő – és füstelvezető felülvilágítót is kínálunk a VELUX-tól.

A VELUX felülvilágító kupolák opál és víztiszta akrilból vagy polikarbonátból készülnek. Az akril egy rendkívül erős alapanyag. Gyakorlatilag áthatolhatatlanná tesz a VELUX felülvilágító kupoláját. A jégeső vagy bármilyen extrém időjárási körülmények ellen védve van. Az akril hosszú távon karcálló, ráadásul több fényt enged át. A polikarbonát kupola szintén ezekkel az előnyökkel rendelkezik. Az opál felülvilágító meggátolja a belátást, de mégis elég fényt juttat a helyiségbe. A víztiszta kupola ezzel szemben felülről belátást enged.

A VELUX felülvilágítók kiválasztásánál mérlegelnünk kell még, hogy szükség lesz-e szellőztetésre vagy kijárásra a tetőre. A felülvilágítók akár vészkijáratként is szolgálhatnak vagy tűz esetén elvezetik a hőt és a füstöt. A VELUX kupolák fix vagy nyitható lábazattal építhetők be. Nézze meg teljes választékunkat és engedjen be még több fényt a megfelelő helyre.

Termékek

Termék szűrők