Termék kategóriák

Padlásfeljárók  39 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 39
Mutat 1 - 12 / 39

Kategória ismertető

A padlásfeljáró kis helyigényű, biztonságos és könnyű hozzáférést biztosít a tetőtérben. A fix lépcsők ezzel szemben nagy helyet foglalnak és költségesebb a kivitelezésük. Webáruházunkban az egyik vezető padlásfeljáró gyártó, a FAKRO termékei között válogathat. A FAKRO padláslépcsők összecsukása, lenyitása nem igényel nagy teret otthonában. Zárt állapotban pedig teljesen beilleszkednek a mennyezet síkjába, így esztétikus megoldás is egyben. A padláslépcsők használatával a lakóterületet takarékosan kihasználhatja.

Fa és fém létraszárral kapható padláslépcsők között választhat. Kapható tűzgátló padlásfeljáró, ami tűz esetén épületen belül tűzhatárként szolgál. Szerkezetüket tekintve lehet ollós szerkezetű, kétrészes vagy háromrészes padlásfeljáró. A FAKRO univerzális fix lépcsője is megtalálható nálunk.

A szimpla, két- és háromrészes feljárók gyors és kényelmes használatot garantálnak. Utólagosan könnyedén beépíthetőek. A padlásfeljárók teljesen készre szerelve érkeznek Önhöz. Beépítésükhöz semmiféle előmunkálatokra nem lesz szükség. A padlásfeljáró lépcsők beépítése és a helyiség belmagasságához való igazítása két ember által könnyedén elvégezhető lesz.

A padlásfeljárók komfortos kezelését biztosítja a tehermentesítő szerkezet és a speciális nyitórúd.

A FAKRO többrészes padlásfeljárók gyors beépítését és a komfortérzet növelését segítik a különböző kiegészítők használata. Ilyen például a fém kapaszkodó a könnyebb és biztonságosabb közlekedés érdekében. A kiegészítő lépcsőfok is hasznos lehet a biztonság érdekében. Ez a legfölső lépcsőfok és a padlástér közötti szintmagasságot korrigálja. Ezen kívül számos padlásfeljáró kiegészítőt szerezhet még be webáruházunkból.

Ismerje meg a különböző padláslépcső típusokat és tartozékokat. Szerezze be kényelmesen webáruházunkból az igényeinek megfelelő termékeket. 3 év garanciát kap minden FAKRO padlásfeljáróra.

Termékek