Kosár 0

Nincs termék

Akár ingyenes szállítás! Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mennyiség
Összesen

0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Akár ingyenes szállítás!
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

Padlásfeljárók 42 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 42
Mutat 1 - 12 / 42

Kategória ismertető

A padlásfeljáró kis helyigényű, biztonságos és könnyű hozzáférést biztosít a tetőtérben. A fix lépcsők ezzel szemben nagy helyet foglalnak és költségesebb a kivitelezésük. Webáruházunkban az egyik vezető padlásfeljáró gyártó, a FAKRO termékei között válogathat. A FAKRO padláslépcsők összecsukása, lenyitása nem igényel nagy teret otthonában. Zárt állapotban pedig teljesen beilleszkednek a mennyezet síkjába, így esztétikus megoldás is egyben. A padláslépcsők használatával a lakóterületet takarékosan kihasználhatja.

Fa és fém létraszárral kapható padláslépcsők között választhat. Kapható tűzgátló padlásfeljáró, ami tűz esetén épületen belül tűzhatárként szolgál. Szerkezetüket tekintve lehet ollós szerkezetű, kétrészes vagy háromrészes padlásfeljáró. A FAKRO univerzális fix lépcsője is megtalálható nálunk.

A szimpla, két- és háromrészes feljárók gyors és kényelmes használatot garantálnak. Utólagosan könnyedén beépíthetőek. A padlásfeljárók teljesen készre szerelve érkeznek Önhöz. Beépítésükhöz semmiféle előmunkálatokra nem lesz szükség. A padlásfeljáró lépcsők beépítése és a helyiség belmagasságához való igazítása két ember által könnyedén elvégezhető lesz.

A padlásfeljárók komfortos kezelését biztosítja a tehermentesítő szerkezet és a speciális nyitórúd.

A FAKRO többrészes padlásfeljárók gyors beépítését és a komfortérzet növelését segítik a különböző kiegészítők használata. Ilyen például a fém kapaszkodó a könnyebb és biztonságosabb közlekedés érdekében. A kiegészítő lépcsőfok is hasznos lehet a biztonság érdekében. Ez a legfölső lépcsőfok és a padlástér közötti szintmagasságot korrigálja. Ezen kívül számos padlásfeljáró kiegészítőt szerezhet még be webáruházunkból.

Ismerje meg a különböző padláslépcső típusokat és tartozékokat. Szerezze be kényelmesen webáruházunkból az igényeinek megfelelő termékeket. 3 év garanciát kap minden FAKRO padlásfeljáróra.

Termékek

Termék szűrők