Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

SKYLIGHT tetőtéri ablakok 4 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 4 / 4
Mutat 1 - 4 / 4

Kategória ismertető

SKYLIGHT tetőtéri ablakok 4 féle profilszerkezettel rendelkeznek.

A SKYLIGHT Termo Premium tetőablakokat eredeti, lekerekített profilgeometria jellemzi. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben. A szigetelőanyaggal kiegészített PVC profilok lehetővé teszik az Uw = 1,3 W / m2K hőátadási paraméter elérését. Az elektromos hajtómű használatával az ablakok automatikus működtetése lehetséges (ideális megoldás nehezen hozzáférhető helyekre telepített ablakokhoz). Automatikus eső- és szélérzékelővel is kiegészíthető.  A használt diffúzor megfelelő mennyiségű friss levegőt biztosít a helyiségben.

A SKYLIGHT Premium tetőablakokat eredeti, lekerekített profilgeometria jellemzi. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben.

A SKYLIGHT Termo tetőtéri ablakok esztétikus, egyszerű profilgeometriájú Termo tetőablakok mind a modern, mind a hagyományos konstrukcióba illeszkednek. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben. A szigetelőanyaggal kiegészített PVC profilok lehetővé teszik az Uw = 1,3 W / m2K hőátadási paraméter elérését. Az elektromos hajtómű használatának köszönhetően az ablakok automatikus működtetése lehetséges (ideális megoldás nehezen hozzáférhető helyekre telepített ablakokhoz). Automatikus eső- és szélérzékelővel is kapható.  A használt diffúzor megfelelő mennyiségű friss levegőt biztosít a helyiségben.

A SKYLIGHT tetőtéri ablakok esztétikus, egyszerű profilgeometriájú tetőablakok illeszkednek a modern és a hagyományos kivitelezéshez egyaránt. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben.

Termékek

Termék szűrők