Kosár 0

Nincs termék

Akár ingyenes szállítás! Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mennyiség
Összesen

0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Akár ingyenes szállítás!
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

SKYLIGHT tetőkibúvók  8 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 8 / 8
Mutat 1 - 8 / 8

Kategória ismertető

SKYLIGHT tetőkibúvók 4 féle profilszerkezettel rendelkeznek.

A SKYLIGHT Termo Premium tetőkibúvókat eredeti, lekerekített profilgeometria jellemzi. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben. A szigetelőanyaggal kiegészített PVC profilok lehetővé teszik az Uw = 1,3 W / m2K hőátadási paraméter elérését. Az elektromos hajtómű használatával az ablakok automatikus működtetése lehetséges (ideális megoldás nehezen hozzáférhető helyekre telepített ablakokhoz). Automatikus eső- és szélérzékelővel is kiegészíthető.  A használt diffúzor megfelelő mennyiségű friss levegőt biztosít a helyiségben.

A SKYLIGHT Premium tetőkibúvókat eredeti, lekerekített profilgeometria jellemzi. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben.

A SKYLIGHT Termotetőkibúvók esztétikus, egyszerű profilgeometriájú Termo tetőablakok mind a modern, mind a hagyományos konstrukcióba illeszkednek. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben. A szigetelőanyaggal kiegészített PVC profilok lehetővé teszik az Uw = 1,3 W / m2K hőátadási paraméter elérését. Az elektromos hajtómű használatának köszönhetően az ablakok automatikus működtetése lehetséges (ideális megoldás nehezen hozzáférhető helyekre telepített ablakokhoz). Automatikus eső- és szélérzékelővel is kapható.  A használt diffúzor megfelelő mennyiségű friss levegőt biztosít a helyiségben.

A SKYLIGHT tetőkibúvók esztétikus, egyszerű profilgeometriájú tetőablakok illeszkednek a modern és a hagyományos kivitelezéshez egyaránt. A PVC-ből készült ablakok nem igényelnek további karbantartást. Az ablak megemelt forgástengelye és az ablak alján lévő fogantyú biztosítja a könnyű használatot és tágasabb helyet biztosít a helyiségben.

Termékek