Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja a tökéletes biztonságot nyújtó ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:Tetőtéri ablakok kiszállítása

  1. Személyes átvétel átvételi pontjainkon, melyek Magyarország egész területén egyre bővülő számban találhatók meg.
  2. Házhoz szállítás Magyarország egész területére kedvező díjért – vagy akár ingyen is!

Amennyiben házhoz szállítást kér, a rendelt terméket akár a visszaigazolást követő 3-5 munkanapon belül (amennyiben a termékből megfelelő mennyiség van raktáron) a szállítási címre szállítjuk.

A szállítás díja:*
A szállítási díjat a tetoteriablak24.hu minden esetben automatikusan kiszámolja Önnek.
A házhozszállítási díjaknál, amennyiben a Megrendelő különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni.

Pl: ha rendel egy redőnyt és egy tetőtéri ablakot, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűét:
ami ebben az esetben bruttó 9.850 Ft.

A címre történő szállítási díjak az alábbiak:

KATEGÓRIABruttó szállítási díj/cím
Tetőtéri ablak9 850 Ft
Felülvilágító kupola9 850 Ft
Fénycsatorna9 850 Ft
Tetőkibúvó9 850 Ft
Füstelvezető rendszer9 850 Ft
Burkolókeret9 850 Ft
Beépítőtermék9 850 Ft
Árnyékoló2 490 Ft
Redőny2 490 Ft
Szúnyogháló2 490 Ft
Távvezérlés2 490 Ft
Tetőtéri ablak kiegészítő2 490 Ft
Kézi távműködtető2 490 Ft
 
Az árak az Áfát tartalmazzák!


Bruttó 300.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!


A házhozszállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a megadott magyarországi címre történő leszállításig terjed. A megrendelt termékek ingatlanon belüli és emeletre történő mozgatására, a termékek terjedelme és súlya miatt nincs lehetőségünk. Ez minden esetben a Megrendelő feladata. Kérjük a termékek telekhatáron belüli/ emeletre történő mozgatásáról gondoskodni szíveskedjenek.

A termékek kiszállítása munkanapokon 9:00-17:30 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű munkahelyi címet megadni. Az át nem vett, visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles csak a szállítási díjat a futárnak/ szállítónak megtéríteni.

Házhoz szállítást esetén, a megrendelt terméket akár a visszaigazolást követő 3-5 munkanapon belül (amennyiben a termékből megfelelő mennyiség van raktáron), a szállítási címre szállítjuk. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

*Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!