Termék kategóriák

Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja az ingyenes ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!

FIGYELEM!!!
2021 ÉV ELEJÉTŐL A GYÁRTÓINK FOLYAMATOSAN ALAPANYAGELLÁTÁSI PROBLÉMÁKKAL KÜZDENEK, AMI NEMCSAK FOLYAMATOS ÁREMELKEDÉSEKET JELENTHET, HANEM A SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐKBEN IS CSÚSZÁSOKAT EREDMÉNYEZHETNEK. EZÉRT ÉRDEMES MINDENT JÓVAL KORÁBBAN RENDELNI, HOGY SE AZ ÁRVÁLTOZÁSOK, SE A SZÁLLÍTÁSI KÉSEDELMEK NE BEFOLYÁSOLJÁK A KIVITELEZÉS KÖLTSÉGKERETÉT ÉS BEFEJEZÉSÉNEK IDŐPONTJÁT.
EBBE A KÖRBE TARTOZNAK OLYAN TERMÉKEK, AMIK AZ EURÓPÁBAN VAGY AKÁR VILÁGSZINTEN IS SZÁLLÍTÁSI PROBLKÉMÁKKAL KÜZDŐ ALAPANYAGOK TARTOZNAK/TARTOZHATNAK.
PÉLDÁUL MINDEN OLYAN TERMÉK, AMINEK A MÜKÖDTETÉSÉHEZ CHIP SZÜKSÉGES VAGY AKÁR OLYAN TERMÉKEK IS, AMELYEK ÖSSZESZERELÉSÉHEZ FÉM, ÜVEG VAGY FA ALAPANYAG SZÜKSÉGES.
KÉRJÜK, HA NAGYON KI VAN ÉLEZVE A BESZERELÉSI IDŐPONT, ELÖTTE EGYEZTESSENEK A VEVŐSZOLGÁLATUNKKAL, A TELEFON VONALAINK NAGY LETERHELTSÉGE MIATT ELSŐSORBAN EMAILBEN!

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:

  Raktáron lévő termék eseténNem raktári termék esetén

Személyes átvétel 

átvételi pontjainkon

2045 Törökbálint, Depoazonnal átvehető
(nyitva tartás: H-P 8:00-16:30)
Terméknél megadott szállítási határidő szerint*
1135 Budapest, Szegedi út 57.

+ 1-2 munkanap                        (nyitva tartás: H-P 8:00-16:30)

Terméknél megadott szállítási határidő szerint*
Házhoz szállítás:+ 2-5 munkanapTerméknél megadott szállítási határidő* + 2-5 munkanap
*A terméknél megadott szállítási határidő minden esetben tájékoztató jellegű, minden rendelés leadás után a pontosításra kerül!

A termék(ek) kiszállítását a mindeNET Hungary Kft. saját gépjárműparkjával vagy a NOZO-DUO futárszolgálat és a NEM-SPED futárszolgálat valamint az MPL segítségével végzi Magyarország egész területén.

A szállítás díja:*
A szállítási díjat a tetoteriablak24.hu minden esetben automatikusan kiszámolja Önnek.
A házhozszállítási díjaknál, amennyiben a Megrendelő különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni.

Például:

Ha rendel 1 darab FAKRO szúnyoghálót és  1 vagy több darab VELUX tetőtéri ablakot, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűét:
ami ebben az esetben bruttó 10.990 Ft

Bruttó 300.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Az átvételi pontjainkon az áruátvétel szállítási díj és kezelési költségmentes!

A címre történő szállítási díjak az alábbiak:

 Bruttó szállítási díj/cím*
KATEGÓRIAFAKROROTOVELUX
Tetőtéri ablakok10 990 Ftingyenes10 990 Ft
Tetőerkély ablakok14 990 Ft -14 990 Ft
Tetőkibúvók8 990 Ftingyenes8 990 Ft
Füstelvezető ablakok10 990 Ftingyenes10 990 Ft
Térdfal ablakok8 990 Ftingyenes8 990 Ft
Burkolókeretek4 490 Ftingyenes4 490 Ft
Beépítőtermékek4 490 Ft5 190 Ft4 490 Ft
Felülvilágítók12 490 Ft -12 490 Ft
Felülvilágító kiegészítők4 490 Ft -4 490 Ft
Fénycsatornák7 490 Ft -7 490 Ft
Fénycsatorna kiegészítők4 490 Ft -4 490 Ft
Padlásfeljárók8 990 Ftingyenes -
Padlásfeljáró kiegészítők4 490 Ftingyenes -
Fix lépcsők8 990 Ft - -
Térdfal ajtók5 990 Ft - -
Árnyékolók4 490 Ft5 190 Ft4 490 Ft
Redőnyök5 990 Ft5 190 Ft5 990 Ft
Szúnyoghálók4 490 Ft5 190 Ft4 490 Ft
Tetőtéri ablak kiegészítők4 490 Ft5 190 Ft4 490 Ft
Kézi távműködtetők4 490 Ft5 190 Ft4 490 Ft
Távvezérlés4 490 Ft5 190 Ft4 490 Ft
Az árak az Áfát tartalmazzák!

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

 

A házhozszállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a rendeléskor megadott magyarországi címre történő leszállításig terjed. A megrendelt termékek ingatlanon belüli és emeletre történő mozgatására, a termékek terjedelme és súlya miatt nincs lehetőségünk. Ez minden esetben a Megrendelő feladata. Kérjük a termékek telekhatáron belüli vagy emeletre történő mozgatásáról gondoskodni szíveskedjenek.  

 

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően egyeztet az Ügyféllel a kiszállítási lehetséges időpontjáról, mely nem konkrét időpontra vonatkozik, hanem szállítási intervallum meghatározására. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A termékek kiszállítása munkanapokon 9:00-16:30 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amin mindig tartózkodik olyan személy, aki jogosult az átvételre. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

 

A termékeknél közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a termékek magyarországi raktárkészletétől és a kiválasztott szállítási módtól függ. Személyes átvétel esetén az átvételi pontjainkon a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-6 munkanappal kell számolni, mely a túrajáratainkhoz igazodik. Házhoz szállítás esetén a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-3 munkanappal kell számolni, mely a logisztikai partnerünk kiszállításához igazodik.

 

A szállítás díjmentessége -amennyiben a szállítmány díjmentességének feltételei adott- csak egyszeri szállításra vonatkozik. A kiszállított, de a megrendelő által át nem vett szállítmány vagy a visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles a szállítási díjat megtéríteni, amely kifizetéséig a mindeNET Hungary Kft. a rendelés újbóli kiszállítását visszatartja. Rendelés lemondása esetén (maximum a szállítás előtti 2 munkanappal) a megrendelőnek visszatérítendő, már kifizetett rendelési összegből a mindeNET Hungary Kft. a szállítási díjat levonva téríti meg.

 

*A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.


Termékek