Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja a tökéletes biztonságot nyújtó ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!

!!!FIGYELEM!!!

2021 ÉV ELEJÉTŐL A GYÁRTÓINK FOLYAMATOSAN ALAPANYAGELLÁTÁSI PROBLÉMÁKKAL KÜZDENEK, AMI NEMCSAK FOLYAMATOS ÁREMELKEDÉSEKET JELENTHET, HANEM A SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐKBEN IS CSÚSZÁSOKAT EREDMÉNYEZHETNEK. EZÉRT ÉRDEMES MINDENT JÓVAL KORÁBBAN RENDELNI, HOGY SE AZ ÁRVÁLTOZÁSOK, SE A SZÁLLÍTÁSI KÉSEDELMEK NE BEFOLYÁSOLJÁK A KIVITELEZÉS KÖLTSÉGKERETÉT ÉS BEFEJEZÉSÉNEK IDŐPONTJÁT.

EBBE A KÖRBE TARTOZNAK OLYAN TERMÉKEK, AMIK AZ EURÓPÁBAN VAGY AKÁR VILÁGSZINTEN IS SZÁLLÍTÁSI PROBLKÉMÁKKAL KÜZDŐ ALAPANYAGOK TARTOZNAK/TARTOZHATNAK.

PÉLDÁUL MINDEN OLYAN TERMÉK, AMINEK A MÜKÖDTETÉSÉHEZ CHIP SZÜKSÉGES VAGY AKÁR OLYAN TERMÉKEK IS, AMELYEK ÖSSZESZERELÉSÉHEZ FÉM, ÜVEG VAGY FA ALAPANYAG SZÜKSÉGES.

KÉRJÜK, HA NAGYON KI VAN ÉLEZVE A BESZERELÉSI IDŐPONT, ELÖTTE EGYEZTESSENEK A VEVŐSZOLGÁLATUNKKAL, A TELEFON VONALAINK NAGY LETERHELTSÉGE MIATT ELSŐSORBAN EMAILBEN!

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:

  1. Személyes átvétel átvételi pontjainkon, melyek Magyarország egész területén egyre bővülő számban találhatók meg. (várható szállítási idő +1-6 munkanap)
  2. Házhoz szállítás Magyarország egész területére kedvező díjért – vagy akár ingyen is! (várható szállítási idő +1-3 munkanap)

A kiszállítás határidejét befolyásolja a termék raktári elérhetősége és a szállítás módja is.


A szállítás díja:*
A szállítási díjat a tetoteriablak24.hu minden esetben automatikusan kiszámolja Önnek.
A házhozszállítási díjaknál, amennyiben a Megrendelő különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni.

Például:

Ha rendel 1 darab FAKRO szúnyoghálót és  1 vagy több darab VELUX tetőtéri ablakot, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűét:
ami ebben az esetben bruttó 14.990 Ft

Bruttó 300.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Az átvételi pontokra szállítás érték határtól függetlenül ingyenes!

A címre történő szállítási díjak az alábbiak:

 Bruttó szállítási díj/cím*
KATEGÓRIAFAKROROTOSKYLIGHTVELUX
Tetőtéri ablakok9 590 Ftingyenes14 990 Ft14 990 Ft
Térdfal ablakok9 590 Ftingyenes-14 990 Ft
Tetőerkély ablakok9 590 Ft --14 990 Ft
Tetőkibúvók9 509 Ftingyenes14 990 Ft14 990 Ft
Füstelvezető ablakok9 590 Ftingyenes-14 990 Ft
Tetőtéri ablak kiegészítők2 990 Ft2 590 Ft2 990 Ft2 990 Ft
Kézi távműködtetők2 990 Ft2 590 Ft-2 990 Ft
Távvezérlés2 990 Ft2 590 Ft-2 990 Ft
Burkolókeretek2 990 Ftingyenes14 990 Ft14 990 Ft
Beépítőtermékek2 990 Ft2 590 Ft-14 990 Ft
Felülvilágítók9 590 Ft -14 990 Ft
Fénycsatornák3 990 Ft --14 990 Ft
Szúnyoghálók2 990 Ft2 590 Ft-2 990 Ft
Árnyékolók2 990 Ft2 590 Ft2 990 Ft2 990 Ft
Redőnyök3 990 Ft2 590 Ft-14 990 Ft
Padláslépcsők6 990 Ftingyenes- -
Térdfal ajtók3 990 Ft- -
Az árak az Áfát tartalmazzák!

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

 

A házhozszállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a rendeléskor megadott magyarországi címre történő leszállításig terjed. A megrendelt termékek ingatlanon belüli és emeletre történő mozgatására, a termékek terjedelme és súlya miatt nincs lehetőségünk. Ez minden esetben a Megrendelő feladata. Kérjük a termékek telekhatáron belüli vagy emeletre történő mozgatásáról gondoskodni szíveskedjenek.  

 

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően egyeztet az Ügyféllel a kiszállítási lehetséges időpontjáról, mely nem konkrét időpontra vonatkozik, hanem szállítási intervallum meghatározására. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A termékek kiszállítása munkanapokon 9:00-16:30 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amin mindig tartózkodik olyan személy, aki jogosult az átvételre. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

 

A termékeknél közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a termékek magyarországi raktárkészletétől és a kiválasztott szállítási módtól függ. Személyes átvétel esetén az átvételi pontjainkon a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-6 munkanappal kell számolni, mely a túrajáratainkhoz igazodik. Házhoz szállítás esetén a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-3 munkanappal kell számolni, mely a logisztikai partnerünk kiszállításához igazodik.

 

A szállítás díjmentessége -amennyiben a szállítmány díjmentességének feltételei adott- csak egyszeri szállításra vonatkozik. A kiszállított, de a megrendelő által át nem vett szállítmány vagy a visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles a szállítási díjat megtéríteni, amely kifizetéséig a mindeNET Hungary Kft. a rendelés újbóli kiszállítását visszatartja. Rendelés lemondása esetén (maximum a szállítás előtti 2 munkanappal) a megrendelőnek visszatérítendő, már kifizetett rendelési összegből a mindeNET Hungary Kft. a szállítási díjat levonva téríti meg.

 

*A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.


Termékek