Termék kategóriák

Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja a tökéletes biztonságot nyújtó ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:Tetőtéri ablakok kiszállítása

  1. Személyes átvétel átvételi pontjainkon, melyek Magyarország egész területén egyre bővülő számban találhatók meg. (várható szállítási idő +1-6 munkanap)
  2. Házhoz szállítás Magyarország egész területére kedvező díjért – vagy akár ingyen is! (várható szállítási idő +1-3 munkanap)

A kiszállítás határidejét befolyásolja a termék raktári elérhetősége és a szállítás módja is.


A szállítás díja:*
A szállítási díjat a tetoteriablak24.hu minden esetben automatikusan kiszámolja Önnek.
A házhozszállítási díjaknál, amennyiben a Megrendelő különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni.

Például:

Ha rendel 1 darab FAKRO szúnyoghálót és  1 vagy több darab VELUX tetőtéri ablakot, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűét:
ami ebben az esetben bruttó 14.990 Ft

Bruttó 300.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Az átvételi pontokra szállítás érték határtól függetlenül ingyenes!

A címre történő szállítási díjak az alábbiak:

 Bruttó szállítási díj/cím*
KATEGÓRIAFAKROROTOVELUX
Tetőtéri ablakok9 590 Ftingyenes14 990 Ft
Térdfal ablakok9 590 Ftingyenes14 990 Ft
Tetőerkély ablakok9 590 Ft -14 990 Ft
Tetőkibúvók9 590 Ft

ingyenes

(kivéve WDL R2:

9 590 Ft) 

14 990 Ft
Füstelvezető rendszerek9 590 Ftingyenes14 990 Ft
Tetőtéri ablak kiegészítők2 990 Ftingyenes2 990 Ft
Kézi távműködtetők2 990 Ftingyenes2 990 Ft
Távvezérlés2 990 Ftingyenes2 990 Ft
Burkolókeretek2 990 Ftingyenes14 990 Ft
Beépítőtermékek2 990 Ftingyenes14 990 Ft
Felülvilágítók9 590 Ft -14 990 Ft
Fénycsatornák3 990 Ft -14 990 Ft
Szúnyoghálók2 990 Ft1 990 Ft2 990 Ft
Árnyékolók2 990 Ft1 990 Ft2 990 Ft
Redőnyök3 990 Ftingyenes14 990 Ft
Padláslépcsők6 990 Ftingyenes -
Térdfal ajtók3 990 Ft -
Az árak az Áfát tartalmazzák!

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül. Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

 

A házhozszállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a rendeléskor megadott magyarországi címre történő leszállításig terjed. A megrendelt termékek ingatlanon belüli és emeletre történő mozgatására, a termékek terjedelme és súlya miatt nincs lehetőségünk. Ez minden esetben a Megrendelő feladata. Kérjük a termékek telekhatáron belüli vagy emeletre történő mozgatásáról gondoskodni szíveskedjenek.  

 

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően egyeztet az Ügyféllel a kiszállítási lehetséges időpontjáról, mely nem konkrét időpontra vonatkozik, hanem szállítási intervallum meghatározására. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A termékek kiszállítása munkanapokon 9:00-16:30 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amin mindig tartózkodik olyan személy, aki jogosult az átvételre. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

 

A termékeknél közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a termékek magyarországi raktárkészletétől és a kiválasztott szállítási módtól függ. Személyes átvétel esetén az átvételi pontjainkon a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-6 munkanappal kell számolni, mely a túrajáratainkhoz igazodik. Házhoz szállítás esetén a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-3 munkanappal kell számolni, mely a logisztikai partnerünk kiszállításához igazodik.

 

A szállítás díjmentessége -amennyiben a szállítmány díjmentességének feltételei adott- csak egyszeri szállításra vonatkozik. A kiszállított, de a megrendelő által át nem vett szállítmány vagy a visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles a szállítási díjat megtéríteni, amely kifizetéséig a BAUNET Kft. a rendelés újbóli kiszállítását visszatartja. Rendelés lemondása esetén (maximum a szállítás előtti 2 munkanappal) a megrendelőnek visszatérítendő, már kifizetett rendelési összegből a BAUNET Kft. a szállítási díjat levonva téríti meg.

 

*A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.


Termékek