Termékek

Termék kategóriák

Mekkora tetőtéri ablakot válasszak?

Számoljon a tető szerkezetével és annak merevítésével, mert a szarufákhoz történő illesztés gondos tervezést és kivitelezést igényel! Persze a tető dőlésszöge legalább annyira fontos. Vannak kifejezett lapos tetőkhöz, és más típusokhoz beszerezhető modellek. Ha bizonytalan a választást illetően, kattintson a lenti linkre, és segítünk eligazodni!

https://tetoteriablak24.hu/

Fa vagy műanyag tetőablak mellett döntsek?

Tapasztalataink alapján kijelenthetjük, hogy a fa nyílászárók kedvezőbb áron beszerezhetők, mint a műanyagok. Azonban ha valaki hosszú távra tervez, érdemes a kiszemelt modell időtállóságáról tájékozódnia. Míg a faablakokat néhány évente felületkezelni kell, addig a műanyagok ellenállóbbak az időjárással szemben.

Mennyi az élettartama a Fakro, a Roto és a Velux tetőtéri ablakoknak?

Mindegyik gyártó több évtizednyi garanciát vállal a termékeire. Rendkívül időtállóak, élettartamukat azonban számos dolog befolyásolja: a beépítés és a gondozás módja, a sérülékeny alkatrészek időben történő cseréje és javítása, stb. Válogasson az alábbi linken Fakro, Roto és Velux modelljeink között!

https://tetoteriablak24.hu/


Mire figyeljek fénycsatorna vásárlás előtt?

Termékeink között lapos tetőkhöz, valamint ettől eltérő profilú megoldásokhoz is kínálunk fénycsatornákat. A kiválasztás során ügyeljen a fénycsatorna kialakítására és a méreteire: szélesség, hosszúság, átmérő! Ezektől függ ugyanis, hogy megfelelő mennyiségű fény jut-e az adott helyiségbe. Segítünk a döntésben, a linkre kattintva megnézheti a teljes fénycsatorna felhozatalt.

https://tetoteriablak24.hu/79-fenycsatornak

Mennyi időbe telik egy fénycsatorna beszerelése?

Elsősorban attól függ, hogy Ön végzi-e a beépítést, vagy szakemberre bízza a munka oroszlánrészét. Utóbbi esetben átlagosan néhány napot vesz igénybe egy fénycsatorna elhelyezése. A művelet hosszát leginkább a tető fedélszerkezetének anyaga befolyásolja.

A fénycsatornát csak új építésű háznál lehet beszerelni?

A szakembernek mindenképpen könnyebb, ha modern zárófödémmel és tetőszerkezettel dolgozhat. Régi építésű otthonoknál bonyolultabb a beszerelés: hiányozhatnak ugyanis a szerkezetből a megfelelő szigetelőanyagok és fóliarétegek. Mindenképpen javasoljuk, hogy forduljon szakemberhez, ha fénycsatorna beépítését tervezi.