Termékek

Termék kategóriák

ROTO tetőablak és burkolókeret pénzvisszafizetési akció!

Most tetőablak és burkolókeret egységenként 10.000 Ft-ot visszakap az árból!

1. Vásároljon Designo R4, R6, R7, R8, i8 vagy RotoQ4 tetőablakot hozzá tartozó burkolókerettel 2020. május 4. és június 12. között! (Az akció nem vonatkozik tetőkibúvókra, térdfal-ablakokra és füstelvezető ablakokra, illetve a beépítő termékekre és kiegészítőkre.)

2. A vásárlást követően nem kell mást tennie, csak regisztrálni a ROTO oldalán, feltölteni a vásárlást igazoló számlát, valamint megadni bankszámlaszámát.

(Amennyiben a termékek hosszabb szállítási határidővel rendelkeznek, és június 12-ig nem kerülnek leszámlázásra, úgy a vásárlás igazolásához előlegszámla szükséges, amelyen feltüntetik a Roto felé leadott megrendelés számát és/vagy a Roto visszaigazolás számát.)

A regisztrációt ebben az esetben is legkésőbb 2020. június 12-én várjuk.

3. Végül pedig kivágni, és 2020. június 30-ig feladni postai úton a ROTO tetőablak és burkolókeret dobozain található matricákat (ablak + burkolókeret: min 1-1 db) a következő címre:

Roto Elzett Kft.

2040 Budaörs, Keleti u. 7.

4. A dokumentumok beérkezését követő 30 napon belül a ROTO visszautalja Önnek az akcióban résztvevő minden tetőtéri ablak és burkolókeret pár után bruttó 10 000 Ft-ot.

Az akció részletes leírását a szabályzatban találja meg.