VELUX PAL, PML - Reluxa

Listaár:

26 238 Ft‎

Kedvezmény:  -19%

21 253 Ft‎

Garancia: 3 év
Várható szállítás minimum: 10 munkanap
Gyártói cikkszám:
Gyártó:Velux

Értékel 
 5 / 5 (1 szavazatból)

Egyéb infó

A VELUX kézi működtetésű(PAL) reluxa a klasszikus stílust az egyszerűséggel ötvözi. A reluxa régóta népszerű eszköze a lakások dekorálásának, mindig a megfelelő mennyiségű fényt engedi be a szobába, miközben útját állja a kíváncsi tekinteteknek.
A díjazott formatervezésű reluxa azért is egyedi, mert nincsenek a tetőtérbe belógó, zavaró kötelek.
A lamellák alumíniumból készülnek, mindkét oldalon színre lakkozva. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztíthatók.
Vizes helyiségekbe (konyhába, fürdőszobába) optimális kiegészítő. Sínben mozgatható, bármely ponton megállítható. Csúszka segítségével a 35 mm széles lamellák 180°-ban átforgathatók. Láthatatlan, rejtett zsinórokkal.A VELUX elektromos vezérlésű(PML) reluxa távirányító segítségével a szoba bármely pontjáról vezérelhető.

Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.
Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül). Elektromosan működtethető, sínben mozgatható, bármely ponton megállítható. Csúszka segítségével a lamellák 180°-ban átforgathatók. A csomagolás tartalmazza az elektromos működtetéshez szükséges motort, azonban a vezérlőegységet és irányítóegységet nem.

Értékelések

Értékelés 
Niki 2017-12-19

Székesfehérvár

Édesanyámnak rendeltünk ilyen reluxát a konyhájába, azóta is hálás érte. Nem bajlódik vele annyit, mint a függönnyel, könnyen le tudja takarítani a felületét. A rejtett zsinórozástól elállt a szava. Köszi!

  Írja meg véleményét !

  Írd meg véleményed

  VELUX PAL, PML - Reluxa

  VELUX PAL, PML - Reluxa

  Kézi(PAL) és elektromos(PML) változatban is kapható. A VELUX reluxa a klasszikus stílust az egyszerűséggel ötvözi. A reluxa régóta népszerű eszköze a lakások dekorálásának, mindig a megfelelő mennyiségű fényt engedi be a szobába, miközben útját állja a kíváncsi tekinteteknek. A díjazott formatervezésű reluxa azért is egyedi, mert nincsenek a tetőtérbe belógó, zavaró kötelek. A lamellák alumíniumból készülnek, mindkét oldalon színre lakkozva. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztíthatók. Vizes helyiségekbe (konyhába, fürdőszobába) optimális kiegészítő. Sínben mozgatható, bármely ponton megállítható. Csúszka segítségével a 35 mm széles lamellák 180°-ban átforgathatók. Láthatatlan, rejtett zsinórokkal.

  Írd meg véleményed

  14 hasonló termék ugyanezen kategóriában: