Termék kategóriák

VELUX RFL - Sínes roletta

Listaár:

18 299 Ft‎

Kedvezmény:  -4%

17 567 Ft‎

Gyártói cikkszám:
Gyártó:Velux

Összehasonlításhoz ad

Leírás

Kézi működtetésű VELUX roletta szélei alumínium sínekben futnak, ezért az bármely pozícióban megállítható.

Egyéb infó

A VELUX RFL sínes roletta praktikus és esztétikus megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Sokoldalú és hangulatos, ezért bármilyen tetőtéri helyiségben használható.
A roletta anyaga áttetsző, 100% poliészterből készül, védőbevonattal. Az anyag így rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható. A roló szélei alumíniumsínekben futnak, ezért az bármely pozícióban megállítható.

A VELUX RML elektromos roletta:
A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk. Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).

Elektromosan működtethető, használatával szabályozható a bejutó fény mennyisége, ill. dekorálható a helyiség. A csomagolás tartalmazza az elektromos működtetéshez szükséges motort, azonban a vezérlőegységet és a távirányítót nem.

A VELUX RSL napelemes roletta:
Kényelmes és energiatakarékos – A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka, melynek segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. A roló a többfunkciós KLR távirányítóval is működtethető.

Napelemes működtetésű, használatával szabályozható a bejutó fény mennyisége, ill. dekorálható a helyiség. A csomagolás tartalmazza a napelemet, akkumulátort és távirányítót.

Letölthető anyagok

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

22 hasonló termék ugyanezen kategóriában:

Értékelések

Írd meg véleményed

VELUX RFL - Sínes roletta

VELUX RFL - Sínes roletta

Kézi működtetésű VELUX roletta szélei alumínium sínekben futnak, ezért az bármely pozícióban megállítható.

Írd meg véleményed

Termékek