Termék kategóriák

Termék szűrők

Tetőerkély ablakok 4 terméket találtam.

A tetőerkély ablakok megoldást jelentenek az erkély nélküli tetőterek tereinek bővítésére. Zárt állapotban szellőztethetők, de erkéllyé is nyithatók. Könnyedén kezelhetők és biztonsággal használhatók a tetőtérben. Fedezze fel Ön is a Fakro és a Velux gyártmányú termékeket weboldalunkon, és válassza ki az elképzeléseihez illő típust! Országszerte 12 átvételi helyszínre ingyen szállítunk. Legyen a vásárlónk!

Alkategóriák

  • VELUX tetőerkély ablakok

    Alsó és felső tetőerkély-elemeinkből könnyedén összeállíthatja áhított tetőerkély ablakát. A Velux modellek kitűnő fényáramlást biztosítanak, és többféle hajlásszögű tetőhöz is beszerelhetők. Válassza közülük azt, ami gond nélkül beépíthető a meglévő tetőszerkezetbe! Ha segítségére lehetünk ebben, keressen minket elérhetőségünkön!

  • FAKRO tetőerkély ablakok

    Edzett üvegből készült, tokszellőzővel ellátott tetőerkély ablakok megújuló kínálata várja Önt is webshopunkban. Modelljeink zárt állapotban is használhatók, de igény szerint erkéllyé alakíthatók. Tegye világosabbá a tetőteret otthonában többfunkciós termékeinkkel! A Fakro tetőerkély ablakokra 10 év garanciát érvényesíthet.

oldalanként
Mutat 1 - 4 / 4
Mutat 1 - 4 / 4

Termékek

Termék szűrők