Kosár 0

Nincs termék

Akár ingyenes szállítás! Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mennyiség
Összesen

0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Akár ingyenes szállítás!
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

Tetőerkély ablakok 6 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 6 / 6
Mutat 1 - 6 / 6

Kategória ismertető

A tetőerkély ablakok megoldást jelentenek az erkély nélküli tetőterek tereinek bővítésére. Zárt állapotban szellőztethetők, de erkéllyé is nyithatók. Könnyedén kezelhetők és biztonsággal használhatók a tetőtérben. Igazi panoráma kilátásban lehet részünk az egyedülálló tetőerkély ablakokkal, amelyek az alsó kilinccsel 45°-ig felnyíló ablakszárnnyal rendelkeznek. Legyen a környezet a lakás része a VELUX és FAKRO ablakok innovatív megoldásaival. Igazán komfortos és hangulatos tetőteret varázsolnak otthonában.

A tetőerkély ablak akár 3 rétegű extra energiatakarékos és betörésgátló üvegezéssel is készülhet. Könnyen tisztuló és harmat mentes bevonat található a külső üvegen. A VELUX tetőerkélynél az alsó és a felső elemet külön-külön tudjuk megvásárolni és ezek összeépítésével lesz teljes a termék. A FAKRO tetőerkély ablak egy együttes megoldást kínál. 10 év garancia jár mindkét márka esetében.

Fedezze fel Ön is a FAKRO és a VELUX gyártmányú tetőerkély termékeket weboldalunkon, és válassza ki az elképzeléseihez illő típust! Legyen igazán egyedi, kényelmes és biztonságos tetőtere a tetőerkély ablak megoldással. Akár akciós áron is hozzájuthat a prémium minőséghez! Országszerte 12 átvételi helyszínre ingyen szállítunk. Legyen a vásárlónk!

Termékek

Termék szűrők