Vegye igénybe saját, az egész országra kiterjedő kiszállítási szolgáltatásunkat vagy használja az ingyenes* ÁTVÉTELI PONTJAINKAT!
*2023.március 1-től csak FAKRO és VELUX termékeket lehet ingyenesen átvenni. A ROTO termékeket csak akkor tudunk ingyenesen szállítani, ha min. 1 db ablak is van a rendelésben.

A megvásárolt termékeket a következő módon veheti át:

Szállítási címRaktáron lévő termék eseténNem raktári termék esetén
Személyes átvétel átvételi pontjainkon

2045 Törökbálint, Depo
(nyitva tartás:
H-P 8:00-16:30)
azonnal átvehető**Terméknél megadott szállítási határidő szerint*
1135 Budapest, Szegedi út 57.
(nyitva tartás:
H-P 8:00-16:30)
1-2 munkanapTerméknél megadott szállítási határidő szerint*
Házhoz szállítás1-5 munkanapTerméknél megadott szállítási határidő* + 1-5 munkanap
*A terméknél megadott szállítási határidő minden esetben tájékoztató jellegű, minden rendelés leadás után pontosításra kerül!
** A rendelés átvehető állapotát visszaigazoló email után!

SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

A termék(ek) kiszállítását a mindeNET Hungary Kft. saját gépjárműparkjával vagy az alábbi szállítókkal végzi Magyarország egész területén:

  • GLS
  • NOZO-DUO
  • Sprinter
  • gyártók által megbízott szolgáltatók

A szállítás díja:*
A szállítási díjat a tetoteriablak24.hu minden esetben automatikusan kiszámolja Önnek.
A házhozszállítási díjaknál, amennyiben a Megrendelő különböző termékeket rendel, úgy a magasabb szállítási költséggel rendelkező termék díját kell csak figyelembe venni.

Például:
Ha rendel 1 darab FAKRO szúnyoghálót és  1 vagy több darab VELUX tetőtéri ablakot, akkor a szállítási díjat csak egyszer kell megfizetni, de a magasabb árfekvésűét:
ami ebben az esetben bruttó 11.490 Ft

Bruttó 400.000,- Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás ingyenes!

Az átvételi pontjainkon a FAKRO és VELUX termékek esetében az áruátvétel szállítási díj és kezelési költségmentes!

A címre történő szállítási díjak az alábbiak:

Bruttó szállítási díj/cím***
KATEGÓRIAFAKROROTOVELUX
Tetőtéri ablakok11 490 Ftingyenes11 490 Ft
Tetőerkély ablakok15 490 Ft-15 490 Ft
Tetőkibúvók9 490 Ftingyenes9 490 Ft
Füstelvezető ablakok11 490 Ftingyenes11 490 Ft
Térdfal ablakok9 490 Ftingyenes9 490 Ft
Burkolókeretek4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Beépítőtermékek4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Felülvilágítók13 490 Ft-13 490 Ft
Felülvilágító kiegészítők4 490 Ft-4 490 Ft
Fénycsatornák8 490 Ft-8 490 Ft
Fénycsatorna kiegészítők4 490 Ft-4 490 Ft
Padlásfeljárók9 490 Ft6 350 Ft-
Padlásfeljáró kiegészítők4 490 Ft6 350 Ft-
Fix lépcsők9 490 Ft--
Térdfal ajtók6 490 Ft--
Árnyékolók4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Redőnyök6 490 Ft6 350 Ft6 490 Ft
Szúnyoghálók4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Tetőtéri ablak kiegészítők4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Kézi távműködtetők4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Távvezérlés4 490 Ft6 350 Ft4 490 Ft
Az árak az Áfát tartalmazzák!

***A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

A Szolgáltató a megrendelt és házhoz szállítani kért árut díjmentesen házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével, ha az adott megrendelés bruttó értéke eléri a Weboldalon mindenkor közzétett, díjmentes szállítást biztosító összeget. A díjmentes szállítást biztosító összeget el nem érő kiszállítással megjelölt megrendelések esetén a fuvardíjat az Ügyfél viseli oly módon, hogy a fuvardíj a számlán feltüntetésre kerül.

Ha egy Ügyféltől azonos napon több megrendelés is érkezik, ezek a házhoz szállítás díja szempontjából külön kerülnek figyelembevételre és csak a díjmentes szállítást biztosító értéket meghaladó megrendelések házhoz szállítása ingyenes. Amennyiben az Ügyfél a második rendelés leadásakor jelzi és erre a Szolgáltató visszajelzése alapján, még van lehetőség, a Szolgáltató összevonhatja a megrendeléseket, a már elindított csomagok utólagos összevonására nincs mód.

A házhozszállítási szolgáltatásunk keretében a termékek szállítása a rendeléskor megadott magyarországi cím telekhatáráig történik. A megrendelt termékek telekhatáron belüli, emeletre vagy lépcsőházban történő mozgatására, a termékek terjedelme és súlya miatt nincs lehetőségünk. A termékek telekhatáron belüli, emeletre vagy lépcsőházban történő mozgatásáról minden esetben a Megrendelő feladata gondoskodni.

Szolgáltató a rendelés teljesíthetőségét követően egyeztet az Ügyféllel a kiszállítási lehetséges időpontjáról, mely nem konkrét időpontra vonatkozik, hanem szállítási intervallum meghatározására. Meghatározott órára történő kiszállítást a Szolgáltatónak nem áll módjában vállalni. A termékek kiszállítása munkanapokon 8:00-17:00 óra közötti időszakban történik. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amin mindig tartózkodik olyan személy, aki jogosult az átvételre. A szállítás napon belüli időpontjára sajnos nincs ráhatásunk.

A termékeknél közölt szállítási határidők kizárólag tájékoztató jellegűek, a tényleges szállítási határidő minden esetben a termékek magyarországi raktárkészletétől és a kiválasztott szállítási módtól függ. Személyes átvétel esetén az átvételi pontjainkon a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-6 munkanappal kell számolni, mely a túrajáratainkhoz igazodik. Házhoz szállítás esetén a termékeknél feltüntetett szállítási időhöz +1-3 munkanappal kell számolni, mely a logisztikai partnerünk kiszállításához igazodik.

A szállítás díjmentessége -amennyiben a szállítmány díjmentességének feltételei adott- csak egyszeri szállításra vonatkozik. A kiszállított, de a megrendelő által át nem vett szállítmány vagy a visszaküldött csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Ebben az esetben a megrendelő köteles a szállítási díjat megtéríteni, amely kifizetéséig a mindeNET Hungary Kft. a rendelés újbóli kiszállítását visszatartja. Rendelés lemondása esetén (maximum a szállítás előtti 2 munkanappal) a megrendelőnek visszatérítendő, már kifizetett rendelési összegből a mindeNET Hungary Kft. a szállítási díjat levonva téríti meg.

A megrendelt terméket - az Ügyfél megrendelése alapján - személyesen is átveheti a Szolgáltatóval szerződésben lévő Vállalkozások telephelyein, melyek listáját az átvételi pontok oldalon találja meg.

A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató az Ügyfélnek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti.

A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

Vegye figyelembe, hogy a megrendelt termékek beszereléshez a szakembert csak a termék(ek) hiánytalan és sérülésmentes állapotban történő megérkezését követően szervezzék, mivel ellenkező esetben ezzel kapcsolatban kártérítési igényét nem tudjuk elfogadni!

A rendelés kiszállításakor ellenőrizze annak mennyiségi megfelelőségét és a csomagolás sértetlenségét! Abban az esetben, ha bármilyen sérülést tapasztal a küldemény csomagolásán, vagy már olyan jellegű a csomagolás sérülése, amely akár a becsomagolt termék sérülésére is okot ad, akkor mindenféleképpen -még átvétel előtt- készítsenek a futárral jegyzőkönyvet, amelyre később hivatkozni lehet. Ilyen esetben jogában áll súlyos sérülésre hivatkozva a küldemény átvételét is megtagadni.

Amennyiben a kiszállított termékek csomagolása ép úgy a termékek kicsomagolására a Szállítmányozó jelenlétében nincs lehetőség, mivel a Szállítmányozók erre nem kötelezhetőek, mind a szoros kiszállítási munkarend, mind a részükről nem elvárható műszaki ismeretek hiánya miatt.

Sérült küldemény esetén a további kárügyintézés és a panasz elfogadásának alapvető feltétele, hogy a Megrendelő és a Szállítmányozó aláírásával elkészített jegyzőkönyv mellett a szállítólevélen is tüntessék fel, hogy „a termék sérülten érkezett”. Ha megtagadja az átvételt, akkor írják rá a csomagra is, hogy „átvételt sérülés okán megtagadta”.

Ha a Megrendelő a küldeményt sérülten, de jegyzőkönyv nélkül veszi át, vagy fent leírtakat nem teljesíti sérülés esetén, akkor már sem a Szállítmányozó, sem pedig a Szolgáltató nem tudja a panaszt befogadni, mivel ekkor már nem igazolható egyértelműen a szállítási sérülés, vagyis a terméken keletkezett sérülés helye, módja és ideje.

Káresemény bejelentése: info@mindenet.hu email címen.

Sikertelen kiszállítás esetén -legyen az bármelyik szállítmányozó-, és ezáltal a megrendelés nem teljesítése nem róható fel az Eladó részére abban az esetben, ha

  • a megrendelő által megadott szállítási cím nem megközelíthető a szállítmányozó által használt gépjárművek bármelyikével,
  • a megrendelő hibás szállítási címet, telefonosszámot, email címet adott meg az Eladó részre,
  • a megrendelő egyéb saját hibája, problémája okán nem veszi át a küldeményt.

Ha a szállítási cím behajtási engedély köteles területen fekszik, szükséges megadni a szállítási címre vonatkozó esetleges súlykorlátozás tényét. A megbízott logisztikai cég a behajtási engedélyt 10.000,- Ft+áfa díj ellenében beszerzi, ilyen esetben a kiszállítási idő 3 nappal meghosszabbodhat.

A szállítási sérülések vagy hiányosság elbírálására minden szállítmányozónál egyedileg kerül sor, ezért ezeket már a rendelés átvételekor jegyzőkönyv felvételével együtt jelezni kell az Szolgáltató felé is!

A mindeNET Hungary Kft. minden esetben meggyőződik arról, hogy a feladott áru sértetlen és a csomagolás megfelelő, melyről fénykép vagy videofelvételt is készíthet. Amennyiben a küldemény törékeny, sérülékeny, illetve a tartalom jellege a különleges adatkezelést indokolja, abban az esetben az Eladó a küldemény feladásakor egyértelműen rögzíti és feltünteti a címiraton a „sérülékeny, törékeny” feliratot, biztosítva ezáltal a tőle elvárható kellő körültekintést a szállításból adódó esetleges sérülések elkerülése érdekében.

Ha a részleges pontatlanság vagy a megsérülés a kézbesítéskor azonnal nem ismerhető fel, azt a kézbesítéstől számított 3 munkanapos jogvesztő határidőn belül tudja Ön, mint Vevő az adott futárszolgálathoz vagy Cégünkhöz írásban bejelenteni.

Minderre tekintettel felhívjuk minden Vásárlónk figyelmét, hogy az áru átvételét követő 3 munkanapon belül minden esetben vizsgálja át az árut, hogy az a szállításkor nem sérült vagy nem hiányos, mivel a szállításból eredő kár érvényesítésére kizárólag ezen 3 munkanapon belül van lehetőség. A kárigény elbírálásához a teljes küldeményt – a tartalmat a teljes belső és külső csomagolással együtt – kell a szállítmányozó rendelkezésére bocsátani, így azt közvetlenül a Vevő tudja eljuttatni a szállítmányozóhoz. 

A rendelés térítésmentes átvételére 5 munkanapon belül van lehetősége!

Ha a rendelés átvétele 5 napon belül nem valósul meg, a még ki nem fizetett rendelés esetén automatikusan törlésre kerül! A már kifizetett rendelések esetén, a rendelés tarolására munkanaponként bruttó 1000 Ft tárolási költséget számíthatunk fel!

Az áruban a szállításból eredően bekövetkezett károkért a mindeNET Hungary Kft. felelősséget nem vállal.

ISMÉTELT KISZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

FAKRO, VELUX termékek ismételt kiszállítása
KATEGÓRIAIsmételt kiszállítási díj****
Tetőtéri ablakok10 990 Ft/db
Tetőerkély ablakok14 990 Ft/db
Tetőkibúvók8 990 Ft/db
Füstelvezető ablakok10 990 Ft/db
Térdfal ablakok8 990 Ft/db
Burkolókeretek4 490 Ft/db
Beépítőtermékek4 490 Ft/db
Felülvilágítók12 490 Ft/db
Felülvilágító kiegészítők4 490 Ft/db
Fénycsatornák7 490 Ft/db
Fénycsatorna kiegészítők4 490 Ft/db
Padlásfeljárók8 990 Ft/db
Padlásfeljáró kiegészítők4 490 Ft/db
Fix lépcsők8 990 Ft/db
Térdfal ajtók5 990 Ft/db
Árnyékolók4 490 Ft/db
Redőnyök5 990 Ft/db
Szúnyoghálók4 490 Ft/db
Tetőtéri ablak kiegészítők4 490 Ft/db
Kézi távműködtetők4 490 Ft/db
Távvezérlés4 490 Ft/db
Az árak az Áfát tartalmazzák!

ROTO termékek ismételt kiszállítása
Roto tetőablakot (is) tartalmazó szállítmányok esetén
Szállítmányban szereplő ablakok száma:Ismételt kiszállítási díj****
1 db12 700 Ft/szállítmány
2-3 db25 400 Ft/szállítmány
4-5 db38 100 Ft/szállítmány
6 db44 450 Ft/szállítmány
6 db-nál többegyedi kaluláció szerint
Csak Roto külső és/vagy belső kiegészítők (redőnyök, rolók) szállítása esetén
Szállítmányban szereplő termékek száma:Újbóli kiszállítási díj:
1 db6 350 Ft/szállítmány
2-3 db10 160 Ft/szállítmány
4-5 db15 420 Ft/szállítmány
6 db19 050 Ft/szállítmány
6 db-nál többegyedi kalkuláció szerint
Az árak az Áfát tartalmazzák!

****A Szolgáltató az ismételt szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.

MPL SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉGEK

2024. március 28-tól a webshopoknak kötelezően fel kell ajánlaniuk az MPL szállítási lehetőséget is:

Termék súlyaBruttó MPL szállítási díj/db***Bruttó kezelési költség/db****Megjegyzés
MPL házhozszállítás
10 kg alatt1 990 Ft10 000 FtKivétel, ha bármelyik hosszmérete meghaladja a 200 cm-t, vagy az oldalhosszak összege nagyobb mint 300 cm az alábbi képlet szerint (1 x Hossz + 2 x Szél + 2 x Mag), vagy olyan csomagolásban van, ami normál futáros szállítással nem megoldható, akkor az MPL szállítás nem lehetséges.
10-20 kg2 990 Ft
20-40 kg5 990 Ft
MPL Csomagautomatába szállítás
20 kg alatt990 Ft10 000 FtKivétel, ha az oldalméretek meghaladják az 50 x 31 x 35 cm-t.
MPL Posta Pontra szállítás
20 kg alatt990 Ft10 000 FtKivétel, ha az oldalméretek meghaladják az 50 x 31 x 35 cm-t.

*****A Szolgáltató a szállítási díj változtatásának jogát fenntartja azzal, hogy a módosítás a Weboldalon való megjelenéssel egyidejűleg lép hatályba. A módosítás a már megrendelt termékek vételárát nem befolyásolja.
******A kezelési költség tartalmazza a postára beszállítás és az esetleges kiegészítő csomagolás díját is.