Gyártó ismertető: Velux

A VELUX Cégcsoport története 1941-re nyúlik vissza, amikor egy dán mérnök meglátta azt a lehetőséget, hogy a magastető alatt hasznos élettér hozható létre. Villum Kann Rasmussen volt az, aki az első VELUX tetőtéri ablakot kifejlesztette és a VELUX névre keresztelte. Ez a márkanév tökéletesnek bizonyult, amelyet könnyű kimondani és emlékezni rá. Biztosak vagyunk benne, hogy nem sok olyan vásárló van, aki ne hallotta volna ezt a márkanevet és ne jutna eszébe a tetőtéri ablak és a minőség szó.

Az egyéni vállalkozás a több mint 75 év során világméretű vállalattá vált. Jelenleg a VELUX Cégcsoport 40 országban van jelen értékesítési vállalataival. 17 országban pedig gyártóvállalatként is üzemel.

VELUX Magyarországon

Hazánkban 1987-ben indult meg a VELUX termékek termelése, ami kezdetben a HUNG-VELUX néven vált ismertté. Ebben az évben Budapesten is megnyílt egy ügyfélszolgálati iroda.

Mára a VELUX Magyarország Kft. gyártóvállalata az észak-nyugati régió egyik legnagyobb munkáltatója lett. Fertődön és Fertőszentmiklóson több mint 1000 munkavállalót foglalkoztat, ahol naponta több ezer tetőtéri ablak kerül ki a gyártásból.

A mintavállalat célkitűzése

A VELUX célkitűzése már 1965-ben megfogalmazódott mégha ez jóval később került csak a köztudatba. A VELUX felelősséget vállal az emberek, a környezet és a társadalom iránt. A cég a társadalom számára hasznos termékeket gyárt, jobban kezeli dolgozóit, beszállítóit és ügyfeleit, mint a többi vállalat. A cég ezzel próbálja kifejezni társadalmi felelősségvállalását.

VELUX értékek

A VELUX úgynevezett viselkedési kódexet állított fel, 5 értéket amely mellett elköteleződik. Ez a kölcsönös tisztelet, az elkötelezettség, tökéletesítés, helyi kezdeményezések és alaposság.

Ebből is látszik, hogy a VELUX egy igen erős és összetartó vállalat.

A hazai VELUX vállalat a Cégcsoport egyetlen olyan gyártóegysége, ahol a nyersanyag beérkezésétől a tetőablakok csomagolásáig minden zajlik. Így hazánkban, egy vállalatnál történik a tetőtéri ablakok gyártása. A VELUX Magyarország a logisztikában is vezető szerepet tölt be. A fertődi nemzetközi logisztikai részleg a vállalatcsoport legnagyobb logisztikai és elosztó központja Közép-Európában.

VELUX termékek

VELUX tetőtéri ablakok

Három minőségi kategóriában: Standard, Standard plus és Premium. Fa és műanyag bevonattal, felső és alsó kilinccsel.

VELUX tetőerkély ablakok

VELUX tetőkibúvó és menekülő ablakok

VELUX térdfal ablakok

VELUX burkolókeretek

VELUX beépítőtermékek

VELUX lapostetős felülvilágítók

VELUX fénycsatornák

VELUX tetőtéri árnyékolók

VELUX redőnyök

VELUX szúnyoghálók

VELUX tetőtéri ablak kiegészítők

VELUX kézi távműködtetők

VELUX automatizálás és távvezérlés

Miért válassza a VELUX tetőtéri ablakokat?

Minőség

A VELUX tetőtéri ablakok szigorú gyártási folyamaton és ellenőrzésen esnek át, hogy a vásárlók időtálló termékeket kapjanak kézhez. Minden egyes tetőtéri ablak úgy lett kifejlesztve, hogy ellenálljon az extrém időjárási hatásoknak. A poliuretán bevonatú fa tetőtéri ablakok pedig kifejezetten párás helyiségekre lett kifejlesztve, amik ellenállnak a magas páratartalomnak. A minőséget pedig a 10 év VELUX garanciaidő biztosítja.

Innovatív megoldások

A VELUX tetőtéri ablakok folyamatos innováción mennek át, hogy folyamatosan igazodjanak a vevők igényeihez. A három VELUX tetőtéri alapmodell segítségével mindenki megtalálja a számára tökéletes megoldást. Lehet az egy alap funkciókkal felszerelt tetőtéri ablak vagy egy prémium kategóriás sokfunkciós tetőablak.

Modern megjelenés

A VELUX ablakok nem csak minőségben és funkcionalitásban az elsők, de a modern megjelenésben is legnyűgözik a vásárlókat.

Könnyű beszerelhetőség

A mai fejlesztéseknek és gyártási technológiának köszönhetően a VELUX tetőtéri ablakok könnyedén beszerelhetőek bármely tetőtérbe vagy padlásba.

Energiahatékonyság

A VELUX tetőablakok verhetetlenek, ha energiahatékonyságról van szó. Kiváló hőszigetelő tulajdonsággal rendelkeznek, aminek segítségével jelentősen csökkentheti fűtésszámláját, nyáron pedig kellemes hőmérsékletet teremthet anélkül, hogy klímát használna.

Remek ár-érték arány

A VELUX tetőtéri ablak család úgy lett összeállítva, hogy a különböző vásárlói pénztárcákhoz is igazodjon. Így mindenki élvezheti a VELUX adta minőséget.