Gyártó ismertető: Roto

A ROTO német vállalatcsoportot több min 85 éve alapították. 1935-ben alapította meg a műhelyt Wilhelm Frank feltaláló és újító feleségével, Elfridével. A ROTO gyártott legelsőként bukó / nyíló nyitásmóddal ellátott homlokzati nyílászárókat. Mondanunk sem kell, hogy ezzel forradalmasította a homlokzati ablakok piacát és így a Roto világelsővé vált az ablaktechnika innovációjában.

Ezután folyamatos fejlesztések és mérföldkövek következtek a vállalat életében, ezért is vált világszerte ismert tetőtéri ablak márkává. A ROTO jelenleg több mint 20 telephellyel rendelkezik Európában. Kiváló logisztikai rendszere gyorsan reagál az ügyfelek folyamatosan változó igényeire. A ROTO termékek 90%-át Bad Mergentheim-ben készítik. Ezek a termékek mind „ german made” minősítést kapnak, vagyok prémium termékek. Mit is jelent ez bővebben? Termékei a legszigorúbb német előírásoknak megfelelően készül és kerül ellenőrzésre. Így biztos lehet abban, ha ROTO terméket választ, akkor egyben egy tökéletesen megbízható terméket is. A „german made” egyben a ROTO szolgáltatásainak minőségére is vonatkozik. A cég minden országban oktatást tart az ismeretek átadásához, hogy a vevő bárhol is vásároljon mindenhol minőségi kiszolgálásban részesüljön. Az eladás itt nem a termék kiszállításával végződik, fontosnak tartják a vásárlók hosszú távú elégedettségét is.

A ROTO egyenlő a német precizitással országtól függetlenül.

ROTO termékválaszték

ROTO tetőtéri ablakok

Felnyíló, középen vagy eltoltan billenő és motoros működtetésű tetőtéri ablakok. Maßstab, Handwerk és Meisterstück kategóriában.

ROTO tetőkibúvó és menekülő ablakok

Oldalra vagy felnyíló, fütött vagy fütetlen helyiségekhez. Műanyag vagy fa tokszerketzettel, akár több rétegűüvegezéssel.

ROTO füstelvezető és szellőztetó ablakok

Automatizált fa és műanyag tokszerkezetű ROTO füstelvezető és szellőztető nyílászárók.

ROTO térdfal ablakok

Exkluzív építészeti megjelenést biztosító kiegészítő bukó ROTO térdfal ablakok, melyek lehetnek fa vagy műanyag tokszerkezetűek is.

ROTO burkolókeretek

Különböző tetőfedés típusokhoz biztosítja a ROTO tetőtéri ablakok tökéletes és esztétikus csatlakozását.

ROTO beépítőtermékek

ROTO tetőtéri ablakok beépítéshez opcionálisan használható tartozékok.

ROTO padlásfeljáró létrák

Háromrészes vagy kétrészes és ollós ROTO padlásfeljárók.

ROTO tetőtéri árnyékolók

Elektromos és manuális hővédő vagy fényzáró roló, fényáteresztő roló, harmonikaroló, reluxa.

ROTO redőnyök

Napelemes, elektromos és manuális ROTO redőnyök a tökéletes fény és hőzáráshoz.

ROTO szúnyoghálók

A kellemetlen rovaroktól és szúnyogoktól a tetőtérben is megszabadulhat.

ROTO tetőtéri ablak kiegészítők

A ROTO kiegészítői segítenek a ROTO nyilászárók biztonságának növelésében.

ROTO kézi távműködtetők

Ezekkel az eszközökkel nincs elérhetetlen ROTO nyílászáró vagy árnyékoló.

ROTO automatizálás és távvezérlés

ROTO termékek automatizálásához vagy távoli működtetéséhez szükséges kiegészítők.

Miért válasszon ROTO tetőtéri ablakot?

Kényelem az egyedi nyitásmódok és ergonomikus kialakítás.

Három különböző nyitásmód közül választhat. Klasszikus középen billenő, felső harmadban nyíló vagy felnyíló tetőtéri ablak között.

Esztétikus megjelenés.

Az ablakok és kilincsek modern és letisztult dizájnnal készülnek. Kialakításuknál törekszenek az esztétikus formákra, az ergonómiára és a kellemes tapintásra egyaránt. A külső és belső kiegészítőket a funkcionalitás mellett a színek gazdagsága és kombinálhatósága teszi még különlegesebbé.

Energiahatékonyság a magasabb komfort és az alacsonyabb költségek érdekében.

A ROTO tetőtéri ablakok gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomaggal készülnek, így a beépítési hiba lehetősége is minimális. A Hőszigetelő Csomaggal szerelt tetőtéri ablak hozzájárul a ház optimális energiafelhasználásához, illetve a páralecsapódás veszélye is elkerülhető.

Biztonság 15 év garanciával

A szigorú előírások alapján készült ROTO tetőtéri ablakok biztosítják a 15 év szavatosságot. Ez vonatkozik a tetőablakokra a vasalat, a profil és a külső üveg törése esetén egyaránt.

Prémium minőség

A ROTO a folyamatos innovációknak köszönhetően a vevői igényeket kimagaslóan kielégíti. Profi szakemberek tervezik és gyártják minden egyes ROTO terméket. Legyen szó tetőtéri ablakokról vagy kisebb kiegészítőkről, a prémium minőség nem kérdés.

Megbízható megoldások a beépítésben.

Az alsó kilincses tetőtéri ablakok maximálisan előszereltek. A Hőszigetelő csomag, a belső párazáró fólia, a borítólemezek és a szerelővasak mind a gyárban kerülnek összeállításra. A felső kilincses tetőablakok esetében a beépítést az intelligens „klick” szerelési rendszer támogatja, amely minden sikeres művelet után akusztikus visszajelzést ad.