Gyártó ismertető: Fakro

A FAKRO lengyel magánvállalat 1991-től van jelen a piacon és azóta a legdinamikusabban fejlődő tetőablak gyártó az egész világon. A családi vállalkozás nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát, amely jelenleg a második helyen áll a tetőablakok világpiacán.

A FAKRO vállalat célkitűzése

Céljuk, hogy olyan termékekkel lássák el a vevőket, amelyek a legmagasabb szintű igényeket is kielégíti. A tetőteret otthonossá szeretnék alakítani és gondoskodni ügyfeleik egészségéről, biztonságáról és ez mellett a környezet védelméről is.

Miért válassza a FAKRO termékeit?

  • A második a tetőablak gyártók között a globális piacon, ezért biztos lehet benne, hogy minőségi terméket vásárol, ha a FAKRO-t választja.
  • Világszerte 12 gyártó központtal rendelkezik. A FAKRO forgalmazza a globális piac 15%-át, így könnyedén hozzájuthat a termékeihez és a hozzá tartozó kiegészítőkhöz.
  • 30.000 m2 raktárterület, amely biztosítja, hogy a vásárló mindig azt kapja, amit kiválasztott és ne legyen készlet hiány.
  • Saját, modern kutatás-fejlesztési osztállyal rendelkezik, ahol több, mint 100 mérnök dolgozik. Így biztos lehet abban, egy innovatív, modern terméket vásárol, ha a FAKRO-t választja.
  • Számos szabadalom tulajdonosa a FAKRO. Így Ön az elsők között lehet, aki a legújabb termékeket használja.

FAKRO termékválaszték

A FAKRO termékkínálata a fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bővül. A jelenlegi kínálatuk, ami webáruházunkban is megtalálható a következő.

FAKRO tetőtéri ablakok

Fa és alu-műanyag profillal, amelyek különböző nyitási módokkal és kialakításban kaphatóak. Három minőségi kategóriában: Standard, Profi és Lux.

FAKRO tetőerkély ablakok

Fény minden mennyiségben! Tetőerkély ablakok fa és alu-műanyag profillal, amelyek kitágítják a tetőteret és kényelmes kijárást biztosítanak a tetőtér síkjából.

FAKRO tetőkibúvó ablakok

Oldalra vagy felfelényíló kivitelben, fűtetlen vagy magas hőszigetelési elvárásokkal készülnek, melyek a legmagasabb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

FAKRO füstelvezető ablakok

Füst esetén automatikusan nyíló füstelvezető és szellőztető ablakok a legmagasabb sztendróerdeknek megfelelően.

FAKRO térdfal ablakok

Exkluzív építészeti megjelenést biztosító kiegészítő FAKRO térdfal ablakok, melyek lehetnek fix, bukó vagy bukó/nyíló kivitelüek is.

FAKRO burkolókeretek

Különböző tetőfedés típusokhoz, akár normál, akár süllyesztett vagy akár speciálisan kiemelt beépítési megoldásokhoz.

FAKRO beépítési tartozékok

FAKRO tetőtéri ablakok beépítéshez opcionálisan használható tartozékok.

FAKRO felülvilágítók

Lapostetőkre fejlesztve, legyen az fix üvegezésű, elektromosan vagy kézzel nyitható, eseteg járható kivitelben.

FAKRO fénycsatornák

Flexibilis vagy merev fénytovábbító csővel, lapostetős vagy magastetős épületekhez, de akár plusz tetőtér megvilágító felülettel.

FAKRO padlásfeljárók

Fa vagy fém szerkezetű, hagyományos létraszárral vagy ollós kivitelben, akár 120 percec tűzgátlósággal vagy extra hőszigetelő képességgel.

FAKRO fix lépcsők

A FAKRO fix lépcsők másnéven FAKRO molnárlépcsők helytakarékos megoldást nyújtanak. Akár falra tolható vagy fordulóval ellátott változatban is elérhetőek.

FAKRO térdfal ajtók

Térdfallal határolt terek beépítésére alkalmazható, akár tűzgátló vagy hőszigetelt kivitelben is.

FAKRO külső és belső árnyékolók

Reluxák, külső- és belső hővédő vagy fényzáró rolók, harmonika árnyékolók óriási színválasztékban.

FAKRO redőnyök

A tökéletes külső fény és hőzárásra a FAKRO redőnyei nyújtanak mnegoldást. Kézi, elektromos és napelemes kivitelben.

FAKRO szúnyoghálók

Tökéletes megoldást nyújt a tetőtérben is a kellemetlen rovarokkal és szúnyogokkal szemben.

FAKRO tetőtéri ablak kiegészítők

A FAKRO kiegészítői segítenek a FAKRO nyilászárók biztonságának növelésében.

FAKRO kézi távműködtetők

Ezekkel az eszközökkel nincs elérhetetlen FAKRO nyílászáró vagy árnyékoló.

FAKRO távvezérlő rendszerek

FAKRO termékek automatizálásához vagy távoli működtetéséhez szükséges kiegészítők.

FAKRO tetőtéri ablakok jellemzői

Természetes fényforrás

A természetes fényforrás már nem lehet többé gond otthonában, ha FAKRO tetőtéri ablakot választ. Igazi komfortot ad az otthon töltött órákban. Az egyik legjobb jellemzője a FAKRO tetőtéri ablakoknak a V40P automata tokszellőző. Ez egy automata szellőztetés, amely egészséges mikroklímát és energia megtakarítást eredményez.

Időtállóság

A FAKRO tetőablakok műanyag és fa kerettel is megvásárolhatóak. A fa szerkezetes ablakok is igazi időtálló darabok, amelyek a három rétegben felvitt PU lakk segítségével a nedvességnek fokozottan ellenállnak.

Energiahatékonyság

Amit talán a legjobban elvárunk egy tetőtéri ablaktól az az energiahatékonyság. A FAKRO ennek teljes mértékben eleget tesz, így a fűtési költségeit biztosan lecsökkenti, ha FAKRO tetőtéri ablakok mellett dönt. Az EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel kapható FTT U8 Thermo ablak a piac egyik legjobban hőszigetelt tetőtéri ablaka. A speciális kialakítás pedig segít a helyiségben tartania a hőenergiát. Még a szigorú előírásoknak megfelelő németországi PASSIVHAUS Institut tanúsítványát is megkapta a FAKRO tetőtéri ablak.

Biztonság

A FAKRO ablakok számos biztonsági megoldással rendelkeznek, amelyek nyugalmat és magas életminőséget biztosít a használója számára. A szabadalmaztatott topSafe rendszerű szerkezeti megerősítések nagy mértékben növelik a tetőablakok betöréssel szembeni ellenállását. A FAKRO egyéb külső mechanikai hatásokkal szemben igen ellenálló.

FAKRO padláslépcsők

A padlásfeljáró lépcsők már több éve a kínálat részét képezik a FAKRO-nál. A padlásfeljárók termékcsoportban is világszinten a második gyártóvá fejlődött.

Biztonság és könnyű hozzáférés

A FAKRO padlásfeljárók segítségével könnyedén hozzáférhet és feljuthat a beépítetlen tetőterekbe. Az ajtólaphoz és akár a lépcsőszárhoz is tehermentesítő szerkezet tartozik, továbbá a nyitórúd is növeli a komfortos használatot.

Takarékos lakóhely kihasználás

A FAKRO padláslépcsők összecsukása és lenyitása nem igényel nagy teret. Zárt állapotukban pedig teljesen beilleszkednek a mennyezet síkjába, mintha ott sem lennének.

Könnyű beépíthetőség

A FAKRO padlásfeljárókat igen könnyedén beépítheti otthonában, ami két ember keze munkáját igényli csak. Nincs szükség előmunkálatokra, a padláslépcsők teljesen készre szerelve kerülnek kiszállításra.

A Fakro termékekre árajánlatot kérhet ide kattintva, illetve műszaki segítséget is szívesen nyújtunk, amit itt igényelhet.