VELUX BBX 0000 - Párafékező fólia

30°-60° hajlásszögű tetőkben a használatával kiváló lég- és párazáró csatlakozás alakítható ki.
VELUX BBX 0000.jpg
search
RRP ár: 10 257 Ft/db infó
-7% 9 539 Ft/db
Gyártói cikkszám
BBX CK02 0000
EAN kód
5702327385154
Cikkszám
10029264
Méret, típus
infó
Méretkód
CK02
Szállítási határidő
3 munkanap infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 4 490 Ft

Leírás

A VELUX BBX párazáró fólia gyári hegesztése tökéletessé teszi a párazárást az ablak környezetében. Az ablak körül a belső pára biztosan nem kerül a hőszigetelő anyagba. Gyors és egyszerű a beépítése. A fólia butil szigetelőcsíkkal csatlakoztatható az ablaktokhoz (a belső oldalon), a meglévő fóliához pedig ragasztószalaggal kell rögzíteni A párazáró fólia elhelyezése után az ablak körül a belső pára biztosan nem kerül a szigetelőanyagba. Nagyon könnyű az ablaktokhoz illeszteni, mert a rögzítéséhez szükséges összes kellék megtalálható a termék csomagolásában.

Anyag

Polietilén fólia.

A csomag tartozéka a butil szigetelés és a ragasztószalag.

Felhasználhatóság

Méretre gyártva kapható minden VELUX tetőtéri ablak típus beépítéséhez. Minden tetőfedő anyag esetén felhasználható. 30°-60° hajlásszögű tetőbe építhető be.

Miért hasznos ez a termék?

Az ablak beépítését követő, de még a belső burkolat kialakítása (gipszkartonozás) előtti kihagyhatatlan munkafázis a párafékező réteg kialakítása. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a kivitelezők itt követik el a legtöbb hibát.

Milyen problémák előzhetők meg?

  •  Télen a bent lévő pára “elindul” kifelé és ha a fólia csatlakozások nem megfelelőek, a pára megtalálja a kifelé vezető utat,
  • amikor a pára eléri a külső hidegebb réteget, a hőszigetelésben kicsapódik víz formájában, a vízzel telített szigetelőanyag elveszti hőszigetelő képességét,
  • a lakóknak többet kell fűteni,
  • egy idő után a szigetelőanyag telítődik vízzel, és az ezután keletkező nedvesség elkezd visszacsepegni a belső burkolásra (gipszkartonra),
  • gombák telepednek meg a tetőszerkezetben, amit az ott lakók nem érzékelnek, de betegségeket okozhatnak, és hosszú távon a tartószerkezet tönkremeneteléhez is vezethetnek.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Velux
Garancia
120 hónap

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly (kg)
0.91
Csomag szélesség (cm)
80.6
Csomag mélység (cm)
10.7
Csomag magasság (cm)
7.7
Csomag térfogat (m3)
0.0066

Értékelések

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.