VELUX RFL - Sínes roletta

Kézi működtetésű VELUX roletta szélei alumínium sínekben futnak, ezért az bármely pozícióban megállítható.

VELUX RFL.jpg
search
RRP ár: 22 861 Ft/db infó
-7% 21 261 Ft/db
Gyártói cikkszám
RFL CK02 1028S
EAN kód
5702326798061
Cikkszám
10037168
Méret, típus
infó
Méretkód
CK02
Színkód + szín
Velux 1028 fehér
Szín
Szállítási határidő
3 munkanap infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Ha már meglévő nyílászárójához vásárol árnyékolót, redőnyt, vagy szúnyoghálót, akkor kérjük az ablak adattábláján lévő adatokat a rendelés leadásakor megjegyzésben adja meg, vagy küldje el emailben!

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 4 490 Ft

Leírás

A VELUX RFL sínes roletta praktikus és esztétikus megoldás a lakásba bejutó fény lágyítására. Dekorál, tompítja az ablakon át beérkező fényt, és védelmet nyújt a tűző napsugarak ellen. Megóvhatja értékeit, bútorait és lakása dekorációját a fakulástól. Sokoldalú és hangulatos, ezért bármilyen tetőtéri helyiségben használható.
A roletta anyaga áttetsző, 100% poliészterből készül, védőbevonattal. Az anyag így rendkívül tartós, ellenáll a szennyeződéseknek, színe hosszú éveken át változatlanul élénk marad. Egy nedves törlőkendővel, szivaccsal könnyen tisztítható. A roló szélei alumíniumsínekben futnak, ezért az bármely pozícióban megállítható.

A VELUX RML elektromos roletta:
A távirányító segítségével az árnyékoló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk. Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).
Elektromosan működtethető, használatával szabályozható a bejutó fény mennyisége, ill. dekorálható a helyiség. A csomagolás tartalmazza az elektromos működtetéshez szükséges motort, azonban a vezérlőegységet és a távirányítót nem.

A VELUX RSL napelemes roletta:
Kényelmes és energiatakarékos - A roló külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka, melynek segítségével a roló a szoba bármely pontjáról vezérelhető. A roló a többfunkciós KLR távirányítóval is működtethető.
Napelemes működtetésű, használatával szabályozható a bejutó fény mennyisége, ill. dekorálható a helyiség. A csomagolás tartalmazza a napelemet, akkumulátort és távirányítót.

Fontos!
A megadott méret nem az árnyékoló, hanem a hozzá tartozó nyílászáró méretét jelöli.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Velux
Működtetés
kézi
Garancia
36 hónap

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly (kg)
0.92
Csomag szélesség (cm)
76.9
Csomag mélység (cm)
10.6
Csomag magasság (cm)
7.6
Csomag térfogat (m3)
0.0062

Értékelések

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.