VELUX GLL 1061B - Billenő fa tetőtéri ablak, alsó kilinccsel

3-rétegű energiatakarékos üvegezéssel, Uablak=1,1 W/m2K

VELUX GLL 1061B.jpg
search
RRP ár: 110 198 Ft/db infó
-12% 96 974 Ft/db
Gyártói cikkszám
GLL CK04 1061B
EAN kód
5702329674119
Cikkszám
10097093
Méret, típus
infó
Méretkód
CK04
Színkód + szín
Velux fenyő
Szállítási határidő
3 munkanap infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 11 490 Ft
VELUX GLL 1061B.jpg
VELUX GLL 1061B - Billenő fa tetőtéri ablak, alsó kilinccsel
96 974 Ft/db

Leírás

Standard Plus alsó kilincses tetőtéri ablak

A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel az új energiaoptimalizált tetőtéri ablak átlagon felüli hőszigetelési teljesítménnyel bír. így otthona kiváló energiahatékonyságú és meleg marad télen. Továbbá a speciális gumitömítés fokozottabb légzárást nyújt, a belső ragasztott üveg pedig extra biztonságot. A formatervezett, cink alsó kilincs az ablakot az ideálisnál magasabb térdfalhoz teszi megfelelő választássá (ahol a kilincs még kézzel elérhető).

 • Cink alsó kilincs
 • Kétfokozatú szellőzőállás
 • Por- és rovarszűrő betét
 • ThermoTechnology™
 • Speciális gumitömítés
 • Belső biztonsági üveg

Az egyedülálló hőszigetelési képességű, modern anyagok és az új, innovatív ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszer az ön ablakát extra erős pajzzsá teszik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az eredmény kevesebb energiaveszteség és magasabb fokú energiahatékonyság.

Intsen búcsút a huzatnak! A speciális gumitömítés tökéletesíti az ablak légzárását, hogy legjobb legyen a kategóriájában. Eredményképpen ön nagyobb komfortot élvezhet, a legkisebb huzat nélkül. A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel kombinálva az ablak kiváló energiahatékonysággal bír.

Ön biztonságban alhat, dolgozhat vagy játszhat az ablak alatt? a belső ragasztott üvegnek köszönhetően. Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szilánkos és nem esik ki. Ideális megoldás abban az esetben, ha fokozottabb biztonságra vágyik.

Miért és hová érdemes megvásárolni?
Az alsó kilincses fa tetőtéri ablakot elsősorban nappaliba, hálószobába ajánljuk, azokban az esetekben, amikor a magas térdfal miatt nincs lehetőség felső kilincses kézzel történő ablak működtetésre. A javasolt térdfalmagasság alsó kilincses ablakok beépítésekor: 130-150 cm között.

Fontos!
130 cm-nél alacsonyabb térdfalmagasság esetén felső kilincses tetőtéri ablakokat javaslunk a kényelmes működtetés érdekében.

Standard Plus felső kilincses tetőtéri ablak

Az új, energiaoptimalizált, felső kilincses tetőtéri ablakkal otthona meleg és energiahatékony marad télen. Az innovatív ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszernek eacute;s a speciális gumitömítésnek köszönhetően pedig, e tetőtéri ablak kiváló hőszigetelő képességgel bír. Az egyedülálló felsőkilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt akkor is, ha asztal vagy kanapé kerül az ablak alá.

 • Aluminium felső kilincs
 • Kétfokozatú szellőzőállás
 • Por- és rovarszűrő betét
 • ThermoTechnology™
 • Speciális gumitömítés
 • Belső biztonsági üveg

Ha egy napon arra vágyik, hogy felső kilincses Standard Plus ablakát egyetlen gombnyomással működtesse, könnyen továbbfejlesztheti elektromosan mozgathatóvá a KMG jelű motorral és a KUX jelű irányítóegységgel. Ez a megoldás praktikus kézzel nem elérhető magasságban beépülő ablakok, illetve a GLU típus esetén is.

A modern ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel ablaka extra erős pajzzsá válik a széllel és a hideg levegővel szemben. Az extra légzárás érdekében, speciális gumitömítéssel az ablak magasabb fokú energiahatékonyságot nyújt, és melegebben tartja otthonát.

Belső biztonsági üveg az ön nyugalmáért. ön biztonságban alhat, dolgozhat vagy játszhat az ablak alatt a belső ragasztott üvegnek köszönhetően. Ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szilánkos és nem esik ki. Ideális megoldás abban az esetben, ha fokozottabb biztonságra vágyik.

Miért és hová érdemes megvásárolni?
A felső kilincses fa tetőtéri ablakot elsősorban nappaliba, gyerekszobába, hálószobába és dolgozószobába ajánljuk. A felső kilincs abban az esetben is kényelmes ablaknyitást és zárást tesz lehetővé, ha az ablak alá bútorokat helyez.

Mivel a tetőtéri ablakok több fényt engednek be otthonába, mint a homlokzati ablakok, világosabb és tágasabb érzést nyújtanak nappalijában. Fantasztikus kilátás nyílik az égboltra vagy lakásának környékére. Tapasztalni fogja azt is, hogy tetőtere tovább marad világos, mint a lakás többi, homlokzati ablakos helyiségei.

A VELUX felső kilincses standard plus tetőablak ideális megoldás gyerekszobába is. Egy gyerekbirodalomnak napközben világosnak és friss levegőjűnek kell lennie, éjjel viszont sötétnek és megfelelően szellőzőnek. A rétegragasztott belső biztonsági üveg lehetővé teszi, hogy a gyerekek nyugodtan játsszanak akár a szobában is - ha erős ütés hatására az üveg eltörik, nem lesz szikánkos és nem esik ki az ablakkeretből.

Fontos!
Az ideális térdfalmagasság maximum 130 cm.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Velux
Üveg rétegszám
3 rétegű
Ablak nyitás mód
Középen billenő
Sorozat
Velux GLL
Alapanyag
Fa
Működtetés
kézi
Üvegezés típusa
3-rétegű Energiatakarékos üveg -61
Hőszigetelés szerkezet
1,10 W/m2K
Fényáteresztő képesség ͳv
0,68
UV fényáteresztő képesség ͳuv
0,22
Hőszigetelés üveg
0,60 W/m2K
Szoláris hőnyereség g
0,50
Üveg rétegrend
3-14-3-14-4
Gáztöltet
Argon
Tokszellőző
Igen
Hangszigetelés
32 dB
Kilincs
Alsó
Tető hajlásszög
15°-90°
Garancia
120 hónap

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly (kg)
25.91
Csomag szélesség (cm)
111.6
Csomag mélység (cm)
57.7
Csomag magasság (cm)
17
Csomag térfogat (m3)
0.1095

Értékelések

Hozzászólások (4)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.