Termék szűrők

Gyártó
Ár
Ft‎ Ft‎
Méret, típus
Kupola típusa
Színkód + szín
Működtetés
Üvegezés
Kilincs
Garancia
Várható szállítás minimum

Fénycsatornák 13 terméket találtam.

VELUX és FAKRO fénycsatorna rendszerek, flexibilis és merev csővel különböző méretekben és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel kedvező áron, országos házhoz szállítással valamint garanciával. Ezek a termékek remek megoldást jelentenek olyan helyiségekbe, ahol tetőablak kiépítése nem megoldható. Leggyakrabban gardróbba, lépcsőházba és lifthofokba választják ügyfeleink, de emellett számos egyéb felhasználási lehetőség is szóba jöhet. Ideális választás például fürdőszobákba is, ha az ablak túl kicsi, és emiatt sötétnek hat az összkép. A komplett fénycsatornákon túl kínálatunkban kiegészítőket is talál, így akkor is érdemes körülnéznie webshopunkban, ha felújítást vagy átalakítást tervez. A tetoteriablak24-nél folyamatos akciókkal és szaktanácsadással tesszük még egyszerűbbé a döntést. Böngésszen termékeink között!

Alkategóriák

  • Fénycsatorna típusok

    Merev és flexibilis csővel kialakított fénycsatornák megfizethető áron, garanciával! Válasszon a kínálatból lapos tetős beépítésre szánt, valamint tetőfedő anyagokhoz gyártott modelljeink kavalkádjából! Csakúgy, mint tetőblakaink házhoz szállítása, ezek fuvarozása is országszerte megoldott.

  • Fénycsatorna kiegészítők

    Webáruházunkban nem csak minőségi fénycsatornákat, az ezekhez tartozó kiegészítőket is megtalálja. Alátétfóliák, toldócsövek, hőszigetelő elemek, lámpák és szellőztetők sokasági várja virtuális polcainkon. Ne habozzon már ma vásárolni felhozatalunkból – megrendelt termékeit 12 helyszínen ingyenes átveheti.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 13
Mutat 1 - 12 / 13