Kosár 0

Nincs termék

Akár ingyenes szállítás! Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Mennyiség
Összesen

0 termék van a kosaradban. 1 termék van a kosaradban.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Akár ingyenes szállítás!
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

ROTO tetőtéri ablakok 84 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 84
Mutat 1 - 12 / 84

Kategória ismertető

A ROTO tetőtéri ablakok típus- és méretválasztékát úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen minden egyedi tetőtéri kialakításnak és vásárlói igénynek. A ROTO hozzájárul ahhoz, hogy egy tetőtérből valódi otthon válhasson. A tetőablakok legfőbb jellemzői a kényelem, energiahatékonyság és biztonság.

A WD jelzésű ROTO tetőtéri ablakok Hőszigetelő Csomaggal vannak gyárilag előszerelve, ez megkönnyíti a tetőtéri ablak beépítését. A Hőszigetelő Csomag és a párazáró fólia segít abban, hogy a tetőablak kiválóan hőszigeteltjen. Ezek a műszaki megoldások nemcsak a hőhidak kialakulásának esélyét csökkentik jelentősen. Akár 5 Celsius fokkal is megemelheti a belső tér hőmérsékletét. Így a ROTO tetőtéri ablakok beszerelésével csökkentheti a fűtési költségeit. A páralecsapódás veszélye szinte teljesen elkerülhető az ilyen kiváló minőségű és műszaki tartalmú tetőablakokkal.

A több mint 85 éves ROTO prémium minőségnek számít, amely gyártását a legszigorúbb német előírásoknak megfelelően ellenőriznek. Innováció, minőség orientáltság, pontosság és megbízhatóság. Ezeket biztosan elvárhatja a ROTO tetőtéri ablakoktól.

A nyílászáróink kiváló minőségű ROTO vasalatokkal vannak ellátva, ami hosszú ideig biztosítja a problémamentes működést. ROTO tetőtéri ablakok között műanyag és fa alapanyagú modelleket is kínálunk. A műanyag ablakok minimális karbantartást igényelnek. A magas páratartalmú helyiségek esetén különösen javasoljuk. A fa tetőablakok rétegragasztott, kiváló minőségű északi fenyőből készülnek. impregnálva és kétrétegű lakkal véglegesen felület kezelve vannak. Mindkét változat dupla gumitömítéssel van ellátva.

Egyes termékeink akár háromrétegű üveggel is készülnek, melyek résszellőztetővel is rendelkeznek. Három különböző nyitásmód közül választhat. A klasszikus középen billenő, a felső harmadban nyíló vagy a felnyíló ablak között. A ROTO tetőtéri ablakok modern, letisztult dizájnnal készülnek. A kialakításuk során nem csak az esztétikus formára figyeltek oda. Az ergonómiára és a kellemes tapintásra is nagy hangsúlyt fektettek.

Biztos lehet benne, ha ROTO tetőtéri ablakok közül választ, akkor egy hosszú élettartamú terméket vásárol meg, melyet most akár 30%-os kedvezménnyel is megvásárolhat. Érdemes átnézni a webshopunkban található termékleírásokat, hogy biztosan amellett döntsön, ami megfelel az Ön igényeinek. Ha egy bizonyos típusról érdeklődne telefonon is kapcsolatba léphet velünk. Illetve a gyártó honlapján a roto.hu oldalon is találhat kiegészítő információkat.

Termékek

Termék szűrők