Mi a VELUX minőség?

VELUX Magyarország Kft. már közel három évtizede képviseli hazákban az anyavállalat ideológiáját és minőségét. A cég innovatív marketingstratégiájának köszönhetően élen jár a fejlesztésekben, és megbízható, minőségi vállalatként tartják számon. A VELUX elkötelezett az összes ügyfelével, legyen szó magánszemélyekről vagy szakemberekről.

A tetőablakokat kiemelkedően hosszú élettartamra tervezik, ennek megfelelően pedig tartós garanciát is vállalnak azokra. A VELUX tetőablakokra, burkolókeretekre 10 év; a fénycsatornákra, redőnyökre és rolókra 5 év; az árnyékolókra és a fénycsatorna kiegészítőkre pedig 3 év garanciát vállalnak. Természetesen a jótállási idő lejárta után sem feledkeznek el a vásárlókról – szervizükkel a tetőtéri ablakok 10 év garanciája után is készségesen az ügyfelek rendelkezésére állnak. Emellett a régebbi vevőkkel is igyekeznek fenntartani a kedvező kapcsolatot, ugyanis a korábbi ablakgenerációkhoz is biztosítanak árnyékolókat és egyéb kiegészítőket.

A VELUX termékei teljesen kompatibilisek egymással, hogy a későbbiekben bármikor kiegészíthetőek és fejleszthetőek legyenek a szerkezetek. A kiváló minőségű fa alapanyagokból készült tetőtéri ablakokat korszerű technológiával gyártják, így maximalizálják azok élettartamát – ez a megfelelő karbantartás mellett legalább 25 év is lehet. Ha minőségi tetőablakra vágyik otthonába, a VELUX a legjobb megoldást kínálja.