ROTO szúnyogháló rendelés

ROTO ZRI szúnyogháló rendelése

A ROTO szúnyoghálóknál jelenleg kétdféle típust különböztetünk meg az egyik -az általánosab- amelyiknél nem az ablakra hanem az ablak kávájára szereljük a szúnyoghálót. Erre azért van szükség, mert ha a tetőtériablak nyílószárnya benyilik a tertőtérbe -például a bukó ablakoknál- akkor legyen hely az ablaknyitásra.

A másik típus közvetlenül az ablak tokjára kerül felszerelésre. Viszont ebben az esetben csak olyan ablakokhoz szerelhető, amelynek nincs a tetőtérbe nyíló ablakszárnya. Ilyenek a felnyíló ablakok.

Rendeléskor figyelembe kell venni, hogy a Roto Designo R4/R6/R7 és a RotoQ típusok esetén a szúnyogháló kávára, míg a Roto Designo R8 típusnál az ablaktokra szerelve működtethető.

Roto Designo R4/R6/R7 és RotoQ ablakhoz történő szúnyogháló rendelés

Billenő és felső harmadban billenő tetőablak esetén a szúnyogháló megrendelésekor a kávaméretet kell megadni.

Kérjük a nyers kávaméret megadását rendelésnél. (vízszintes: fotón A-méret, függőleges: fotón B-méret)

Amennyiben csak a tetőablak méretét adja meg, a nyers kávaméretet nem, akkor a kiszállított oldalsó vezetősíneket Önnek kell méretre vágnia.

Nem szerelhető fel szúnyogháló, ha nincsen hely a szerelésnek oldalt (pl. a sarokban van az ablak) és ezért nincs oldalsó káva, amire a fűggöleges vezetősín szerelhető.

Kérjük megadni, ha a nyílás felett a rolóház részére nincs elég hely (8,5 cm a káva felett), vagy a nyílás alatt nem áll rendelkezésre 4 cm.

Mi is az a káva? 

Nyílás a falon a szoba felől (nem az ablaktok mérete)

Roto Designo R8 ablakhoz történő szúnyogháló rendelés

Felnyíló ablaknál szúnyogháló tokra szerelhető kivitelben kapható.

Rendelésnél kérjük megadni a tetőablak adattábláját.

Szúnyogháló nem szerelhető fel manuális redőnnyel (ZRO M) ellátott ablakra.

 

Transpatec© szúnyogháló

Még több előny a különleges szövetnek köszönhetően.

A kinti hőmérséklet emelkedésével a poloskák és a szúnyogok is elkezdenek szaporodni és a szellőztetések során könnyen bejutnak lakásunkba. A sűrű szövésű szúnyoghálók ugyan megakadályozzák a rovarok bejutását, de a fény és a friss levegő áramlását csökkentik. 

Annak érdekében, hogy minél több friss levegőt és napfényt biztosítsunk, szúnyoghálóink már a különleges Transpatec szövettel is rendelhetők, amely szinte láthatatlan anyaga 140%-kal jobb légáteresztő képességgel rendelkezik a hagyományos szúnyoghálókhoz képest, így a szellőztetés még hatékonyabb és a napfény is szabadon áramolhat.