VELUX burkolókeret

Könnyítse meg a beépítést és egyben tervezzen hosszú távra is a speciális VELUX burkolókeret felszerelésével! A különleges tetőtéri keret használata egyrészt szakszerű és pontos beépítést biztosítva jelentősen felgyorsítja az adott tetőablak beillesztését, másrészt a későbbiekben védi a tetőtéri ablakot a szélsőséges időjárási tényezőktől és a légszennyeződéstől is. A burkolókeret legfőbb feladata, hogy segítse a nyílászáró és a mindenkori tetőfedő anyag közti tökéletes illeszkedést, és a használat során is a lehető legjobb védelmet nyújtsa.

A minőségi VELUX tetőablakhoz kifejezetten ajánlott és azzal teljes mértékben kompatibilis burkolókeret minden körülmények között kiváló választás. A VELUX olyan burkolókeret-típusokat gyárt, melyek szinte bármilyen tetőhéjaláshoz és ablakrendezéshez is megfelelőek. A szerkezetek úgy vannak kialakítva, hogy hatásosan és biztonságoson elvezessék a csapadékot. Az időjárásálló keret maximális lezárást biztosít a tetőtéri ablak és a tetőfedő anyag között, így az ablak kívül-belül vízzáró lesz. A rugalmas kombi burkolókeret-rendszer pedig lehetővé teszi, hogy bármely ablakméret és fedőanyag esetén is tökéletesen megvalósítható legyen a VELUX tetőablak beépítése. A keret felülete ezen kívül nemcsak a víz ellen véd, hanem a kopásálló rétegnek hála az UV-sugárzásnak is tartósan ellenáll.

Válassza Ön is VELUX ablaka mellé a beépítés után karbantartást nem igénylő burkolókeretet, és tegye tartósan biztonságossá a tetőtéri ablak rendszerét!