VELUX fényzáró roló

Ha maximális fényzárásra vágyik otthonában, válassza a VELUX fényzáró rolót! A könnyedén mozgatható, tetszőleges pozícióban megállítható rolók OEKO-TEX minősítésű anyagból készültek, káros anyagoktól mentesek, így bátran használhatók bármilyen szobában. A fényzáró rolók összes típusa teljesen mértékben kompatibilis a VELUX tetőablak modellekkel, illetve akár kedvezőbb árú, kombinált csomagban is megvásárolhatók.

A kézi, elektromos és napelemes kivitelben is kapható fényzáró rolók tartós anyaguknak és védő bevonatuknak köszönhetően ellenállnak a szennyeződéseknek, könnyedén tisztíthatók, és nem utolsósorban több éven keresztül megőrzik az élénk színeket is. A VELUX rolók számos mintázattal és színezéssel is elérhetők, így biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő darabot.

A harmonikaroló a VELUX termékcsalád elegánsabb modellje. A kellemes megjelenéssel és a lágy fényszűréssel hangulatossá teszi otthona bármely szobáját. Amennyiben egy különlegesebb darabot szerelne tetőtéri ablakaira, figyelmébe ajánljuk a VELUX Duo fényzáró rolót. Ez a típus a hagyományos és a harmonikaroló kombinációja; a sötétítők egy sínen mozognak, de külön mozgathatók. Ha pedig inkább a dekoratív megjelenést helyezi előtérbe, válassza a római rolót, amely számos anyaggal és szövetmintával is elérhető!

A tetőtéri ablakokat a klasszikus fényzárókon kívül energiarolóval és külső hővédővel is fel lehet szerelni. Ezek a modellek ötvözik a VELUX fényzárók eleganciáját és praktikusságát a minőségi hőszigeteléssel. Az energiarolók célja, hogy télen is jól megtartsák a kellemes belső hőmérsékletet, míg a hővédő elsődleges funkciója a sötétítés mellett a tűző napsugarak elleni lehető legjobb védelem. Bármely VELUX tetőablakról is legyen szó, érdemes kiegészítenie fényzáró rolókkal.