FAKRO FTU-V U3 Z-Wave - Műanyag billenő ablak távvezérléssel

Listaár:

261 694 Ft‎

Kedvezmény:  -31%

180 569 Ft‎

Garancia: 10 év
Várható szállítás minimum: 30 munkanap
Gyártói cikkszám:
Gyártó:Fakro

Egyéb infó

FTP-V U3 Z-Wave, FTU-V U3 Z-Wave billenő ablakok

FTP-V U3 Z-Wave

 • fa ablak V40P tokszellőzővel, elektromos vezérléssel

FTU-V U3 Z-Wave

 • fa ablak poliuretán lakkal bevonva, V40P tokszellőzővel, elektromos vezérléssel

Beépítési tartomány: 15-55Beépítési tartomány: 15-90o

topSafe <li>betörésgátló szerkezeti megerősítések

topSafe rendszerrel
ellátott ablak

Kiegészítő tartozékok széles választékaKiegészítő tartozékok széles választéka

MŰSZAKI JELLEMZŐK


Műszaki adatok:FTP-V U3 Z-WaveFTU-V U3 Z-Wave
Uablak együttható:1,4 W/m2K1,4 W/m2K
Uüveg együttható:1,0 W/m2K1,0 W/m2K
Rw együttható:32 dB32 dB
üvegezés:4H – 16 – 4T4H – 16 – 4T
alacsony emissziós bevonat:++
nemesgázzal töltött üvegezés:++
edzett üveg:++
tokszellőző típusa:V40PV40P
légáramlás a tokszellőzőn át:48 m3/h-ig48 m3/h-ig
felület lakkozás:kétrétegűháromrétegű
tömítések:háromhárom

Jellemzők:

 • Billenő ablak gyárilag elektromos vezérlőegységgel (központ, távnyitómotor, transzformátor) ellátva, amely lehetővé teszi az ablak és kiegészítőinek távvezérlését távkapcsoló segítségével. A beépített esőérzékelő esős időben automatikusan bezárja az ablakot. Az ablaktokon egyenáramú kivezetés található, lehetővé téve az elektromos kiegészítők csatlakoztatását.
 • A 230 V-os hálózathoz egyszerűen csatlakoztatható.
 • Az ablak távvezérlő segítségével kényelmesen vezérelhető. A kilincs 90°-os elfordításával az ablak és a távnyitómotor különválik.
 • V40P automata tokszellőző.
 • Standard kivitelben U3 hőszigetelő üvegezés.
 • topSafe rendszer – megnövelt védelem betöréssel szemben.
 • Z-Wave modullal ellátott elektromos kiegészítők csatlakoztatásának lehetősége.
 • Beépítési tartomány: 15-90°.
 • 10 év garancia.

Billenő ablak leírása

Az ablak felső tokszerkezetében elhelyezett szellőző eredményeképpen a Fakro ablakok 6%-al nagyobb üvegfelülettel rendelkeznek több más, hasonló méretű tetőtéri ablaknál, így több fény jut a helyiségbe.

V40P automata tokszellőző: a nyomáskülönbségtől és a szélerősségtől függetlenül optimális mennyiségben látja el a helyiséget friss levegővel, egyóttal védi a helyiséget a lehűléstől, ami jelentősen csökkentheti a fűtési költséget. A tokszellőző kézzel fokozatmentesen szabályozható, illetve teljesen becsukható.

Az ablak lemezburkolatának külső profiljait préseljük és legömbölyítjük, ezáltal az ablak még esztétikusabb megjelenésű.

A Z-Wave rendszer rádióhullámok révén kommunikál, segítségével vezetéknélküli módon közös hálózatra köthetők a Z-Wave modullal ellátott elektromos alhálózatok, berendezések vagy készülékek (pl. az elektromos vezérlésű ablakokon és redőnyökön kívül a világítás, termosztát, riasztó, számítógép, telefon, klímaberendezés, stb.)

A világon jelenleg közel 200 háztartási eszközöket gyártó cég alkalmazza a Z-Wave technológiát (többek között az Intel, a Panasonic, az Apple és a General Electric). A Z-Wave rendszert az építőipari cégek is alkalmazzák termékeikben, így a FAKRO tetőablakaiban és kiegészítőiben, a Wayne-Dalton garázskapuiban, a Danfoss  fűtőberendezéseiben vagy az Osram a világítástechnikában. A fentieknek köszönhetően a vezetéknélküli távvezérlést már a házépítés kezdeti fázisaiban telepíteni lehet, a Z-Wave hálózatra kötött valamennyi részegység egyetlen távirányítóval is vezérelhetővé válik a felhasználó által beprogramozott "forgatókönyv" alapján. Például távozáskor egyetlen gombnyomással lehet a ház ablakait bezárni, kikapcsolni a világítást és a hi-fi rendszert illetve aktiválni a riasztóberendezést.

Értékelések

Írd meg véleményed

FAKRO FTU-V U3 Z-Wave - Műanyag billenő ablak távvezérléssel

FAKRO FTU-V U3 Z-Wave - Műanyag billenő ablak távvezérléssel

Uablak=1,2 W/m2K, V40P automata tokszellőző, rétegragasztott, vákuumosan impregnált, kiváló minőségű erdeifenyő faanyag, háromszoros, fehér színű poliuretán lakk bevonat, amely tartós és nedvességnek fokozottan ellenálló réteget képez a felületen. Időszakosan magasabb páratartalmú helyiségekbe (pl. konyhába, fürdőszobába) ajánlott, távnyitó motor fehér színű takarófedéllel.

Írd meg véleményed

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

22 hasonló termék ugyanezen kategóriában: