Termék kategóriák

Termék szűrők

VELUX redőnyök 3 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 3 / 3
Mutat 1 - 3 / 3

Kategória ismertető

A VELUX redőnyöket már nemcsak kézi és elektromos, de napelemes változatban is elérheti. Ha ragaszkodik a megszokott dolgokhoz, akkor válasszon az előző két kategóriából, ha viszont környezettudatosabban élne, akkor döntsön az utóbbiak mellett! Termékeink időjárásállók, jól szigetelnek, és a betörőket is távol tarthatják.

A VELUX redőnyök tökéletes hővédelme télen-nyáron jól jöhet. A nyári hőségben akár 6 fokkal hűvösebb lehet a tetőtérben. Télen a hőszigetelést javítja akár 17%-kal. Ezzel energiát takarít meg számunkra. A közel teljes fényzárás lehetővé teszi a nyugodt alvást. A VELUX redőnyök a vihar által keltett zajokat is csökkentik.

A VELUX tetőablak redőnyök rendkívül tartósak. Kopásálló alumíniumból készülnek, amelyek szigorú minőségi ellenőrzésen mennek át mielőtt a forgalomba kerülnek. Garancia idejük 5 év.
A tervezők funkcionalitásban és megjelenésben is a legjobbra törekedtek. Az elektromos és napelemes tetőablak redőny igazi kényelmet biztosít használójának. A szoba bármely pontjáról vezérelhető. Megjelenésben a VELUX redőny szintén az élen jár. Tökéletesen illeszkedik a tetőtéri ablakra. Használaton kívüli állapotban belülről észrevehetetlen és kívülről is elegánsan belesimul a tetőbe.
Válassz a legjobb minőségű VELUX redőnyt webáruházunkban és kérjen akár házhozszállítást.

Termékek

Termék szűrők