VELUX INTEGRA SML - Elektromos redőny (1992-ig gyártott)

Elektromos működtetésű VELUX redőnnyel teljes sötétséget teremthet. Extra energiamegtakarítást biztosít és megnehezíti az illetéktelen behatolást.

VELUX SML.jpg
search
RRP ár: 155 191 Ft/db infó
-7% 144 328 Ft/db
Gyártói cikkszám
SML 5 0000S
EAN kód
5702326108129
Cikkszám
10037919
Méret, típus
66x118 cm infó
Méretkód
FVI 5
Színkód + szín
Velux 0000 sötétszürke
Évjárat
1992-ig gyártott
Szállítási határidő
13 munkanap infó
Mennyiség
 db

Összesen: 

Ha már meglévő nyílászárójához vásárol árnyékolót, redőnyt, vagy szúnyoghálót, akkor kérjük az ablak adattábláján lévő adatokat a rendelés leadásakor megjegyzésben adja meg, vagy küldje el emailben!

Kiszerelés
1 db
Készlet infó
Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Rendelhető
Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Rendelhető
Szállítási díj
Átvételi pont - Törökbálint (2045 Törökbálint, Depo)
Ingyenes
Átvételi pont - Pest (1135 Budapest, Szegedi út 57.)
Ingyenes
Házhozszállítás infó
0 - 6 490 Ft
VELUX SML.jpg
VELUX INTEGRA SML - Elektromos redőny (1992-ig gyártott)
144 328 Ft/db

Leírás

A VELUX kézi működtetésű(SHL) redőnnyel teljes sötétséget teremthet. Nyáron megszabadulhat az izzasztó hőségtől, télen pedig fűtési energiát takaríthat meg. Védi az ablakát a szélsőséges időjárás viszontagságaival szemben és megnehezíti az illetéktelen behatolást. Egyetlen termékben hat védelmi funkció egyesül, melyek megvédik tetőterét a kellemetlen külső hatásoktól. A VELUX redőny tartós, az időjárásnak ellenálló alumíniumból készül, lamelláit poliuretán hab tölti ki.Az SHL alapredőny egyszerűen felszerelhető, kiváló hő- és fényvé- delmet nyújt. Le- vagy felengedett állapot, köztes állapot nincs. Az ablakszárny átfordításával működtethető. Csak a 2003-től forgalmazott ablakgenerációkra szerelhető fel.

A VELUX elektromos(SML) redőny a távirányító segítségével a szoba bármely pontjáról vezérelhető.
Elektromos tetőtéri ablakokra ajánljuk.
Működéséhez a KUX egyfunkciós irányítóegységet is meg kell vásárolni (kivéve akkor, ha INTEGRA ablakra kerül).
Elektromosan működtethető redőny, mely hő-, hideg-, fény-, esőzaj és betörés elleni védelmet is biztosít. A redőny csomagolása tartalmazza az elektromos működtetéshez szükséges motort, azonban a vezérlőegységet, és távirányítót nem.

A VELUX napelemes(SSL) redőny külső felületén lévő napelem gyűjti be a napsugarakat, és működteti a terméket. Nincsenek vezetékek, így Ön mentesül a szereléssel járó felfordulástól. A távirányító a termék tartozéka. Segítségével a redőny a szoba bármely pontjáról vezérelhető. A redőny a többfunkciós KLR távirányítóval is működtethető.
Napelemes redőny, mely hő-, hideg-, fény-, esőzaj- és betörés elleni védelmet is biztosít. A redőny csomagolása tartalmazza a napelemes működtetéshez és felszereléséhez szükséges minden kiegészítőt, így a távirányítót is. Szín: barnásszürke

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein. Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!
A megjelenő képek nem minden esetben tükrözik a valós terméket! A termék gyártói cikkszáma alapján, a gyártó weboldalán talál hiteles termékképeket és műszaki adatokat.

Műszaki adatok

Gyártó
Velux
Működtetés
elektromos
Garancia
60 hónap

Csomagolási adatok

Csomagszám (db)
1
Csomagolás típusa
doboz
Csomag súly (kg)
12.68
Csomag szélesség (cm)
134.2
Csomag mélység (cm)
49.1
Csomag magasság (cm)
18.1
Csomag térfogat (m3)
0.1193

Értékelések

Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.