Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

FAKRO padlásfeljárók 26 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 26
Mutat 1 - 12 / 26

Kategória ismertető

Webáruházunkban a FAKRO padlásfeljárók széles választékával találkozhat. A FAKRO a világ egyik vezető márkája a padlásfeljáró lépcsők piacán. A lengyel gyártó elismert nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát. Funkcionalitásban és biztonságban is kiválóak a FAKRO padlásfeljárók.
Költséghatékonyabb megoldás lehet egy jó padláslépcső kiválasztása a fix lépcsők beépítése helyett. Főleg olyan tetőterekben jöhet jól, ahol amúgy is helyszűkével rendelkezik. A FAKRO padlásfeljárók lenyitása és összecsukása nem igényel nagy teret a helyiségben. Zárt állapotban teljesen illeszkedik a mennyezet síkjába. Így takarékosan kihasználhatja a lakóteret.

A FAKRO padlásfeljárók könnyedén beépíthetőek és belmagassághoz igazíthatóak. A vevőhöz már teljesen készre szerelve érkeznek, így semmiféle előmunkálatot nem igényel. A beszerelés után is könnyedén használható. A tehermentesítő szerkezet és a nyitórúd segítségével egyszerűen lenyitható, majd összecsukható.

Több FAKRO padlásfeljáró lépcső típus közül választhatunk. Fa vagy fém létraszárral vásárolhatjuk meg a padlásfeljárókat. A fa létraszárral készültek között is van tűzgátló padláslépcső. Tűz esetén tűzhatárként szolgálhat. Szerkezetüket tekintve ollós, kétrészes vagy háromrészes FAKRO padlásfeljárók közül válogathat. A FAKRO univerzális fix lépcsője is megtalálható még a webshopban. A FAKRO padláslétrák komfortérzetét növelhetjük a különböző kiegészítőkkel. Például védőkorláttal vagy kiegészítő lépcsőfokkal. Webshopunkban ezt egy helyen beszerezheti.

A FAKRO padláslépcsők akár akciós áron beszerezhetőek webáruházunkban. Minden FAKRO padlásfeljáróra 3 év garanciát vállalunk. Találja meg nálunk az ön és otthona számára is tökéletes padláslétrát.

Termékek

Termék szűrők