Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Lista rendezése gyártónként FAKRO

FAKRO billenő,- felnyíló billenő- és fix tetőtéri ablakok, tetőerkélyek, burkolókeretek, padláslétrák, térdfalajtók, belső-, külső árnyékolók és redőnyők - már 11 ingyenes átvételi pont!

A FAKRO lengyel magánvállalat 1991-től van jelen a piacon és azóta a legdinamikusabban fejlődő tetőablak gyártó az egész világon. A családi vállalkozás nemzetközi nagyvállalattá nőtte ki magát, amely jelenleg a második helyen áll a tetőablakok világpiacán.


A FAKRO vállalat célkitűzése


Céljuk, hogy olyan termékekkel lássák el a vevőket, amelyek a legmagasabb szintű igényeket is kielégíti. A tetőteret otthonossá szeretnék alakítani és gondoskodni ügyfeleik egészségéről, biztonságáról és ez mellett a környezet védelméről is.


Miért válassza a FAKRO termékeit? • A második a tetőablak gyártók között a globális piacon, ezért biztos lehet benne, hogy minőségi terméket vásárol, ha a FAKRO-t választja.

 • Világszerte 12 gyártó központtal rendelkezik. A FAKRO forgalmazza a globális piac 15%-át, így könnyedén hozzájuthat a termékeihez és a hozzá tartozó kiegészítőkhöz.

 • 30.000 m2 raktárterület, amely biztosítja, hogy a vásárló mindig azt kapja, amit kiválasztott és ne legyen készlet hiány.

 • Saját, modern kutatás-fejlesztési osztállyal rendelkezik, ahol több, mint 100 mérnök dolgozik. Így biztos lehet abban, egy innovatív, modern terméket vásárol, ha a FAKRO-t választja.

 • Számos szabadalom tulajdonosa a FAKRO. Így Ön az elsők között lehet, aki a legújabb termékeket használja.


FAKRO termékválaszték


A FAKRO termékkínálata a fejlesztéseknek köszönhetően folyamatosan bővül. A jelenlegi kínálatuk, ami webáruházunkban is megtalálható a következő. • Fa és alu-műanyag profilú tetőtéri ablakok, amelyek különböző nyitási módokkal és kialakításban kaphatóak

 • Felülvilágító termékek lapostetőre fejlesztve

 • Burkolókeretek

 • Távvezérlő rendszerek

 • Tetőkibúvók

 • Fénycsatornák

 • Füstelvezető ablakok

 • Tetőtéri ablak kiegészítők úgy, mint reluxák, külső- és belső hővédő vagy fényzáró rolók, redőnyök, harmonika árnyékolók és szúnyoghálók

 • Beépítési tartozékok

 • Padlásfeljáró lépcsők


FAKRO tetőtéri ablakok jellemzői


Természetes fényforrás


A természetes fényforrás már nem lehet többé gond otthonában, ha FAKRO tetőtéri ablakot választ. Igazi komfortot ad az otthon töltött órákban. Az egyik legjobb jellemzője a FAKRO tetőtéri ablakoknak a V40P automata tokszellőző. Ez egy automata szellőztetés, amely egészséges mikroklímát és energia megtakarítást eredményez.


Időtállóság


FAKRO tetőablakok műanyag és fa kerettel is megvásárolhatóak. A fa szerkezetes ablakok is igazi időtálló darabok, amelyek a három rétegben felvitt PU lakk segítségével a nedvességnek fokozottan ellenállnak.


Energiahatékonyság


Amit talán a legjobban elvárunk egy tetőtéri ablaktól az az energiahatékonyság. A FAKRO ennek teljes mértékben eleget tesz, így a fűtési költségeit biztosan lecsökkenti, ha FAKRO tetőtéri ablakok mellett dönt. Az EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel kapható FTT U8 Thermo ablak a piac egyik legjobban hőszigetelt tetőtéri ablaka. A speciális kialakítás pedig segít a helyiségben tartania a hőenergiát. Még a szigorú előírásoknak megfelelő németországi PASSIVHAUS Institut tanúsítványát is megkapta a FAKRO tetőtéri ablak.


Biztonság


A FAKRO ablakok számos biztonsági megoldással rendelkeznek, amelyek nyugalmat és magas életminőséget biztosít a használója számára. A szabadalmaztatott topSafe rendszerű szerkezeti megerősítések nagy mértékben növelik a tetőablakok betöréssel szembeni ellenállását. A FAKRO egyéb külső mechanikai hatásokkal szemben igen ellenálló. 


FAKRO padláslépcsők


A padlásfeljáró lépcsők már több éve a kínálat részét képezik a FAKRO-nál. A padlásfeljárók termékcsoportban is világszinten a második gyártóvá fejlődött.


Biztonság és könnyű hozzáférés


FAKRO padlásfeljárók segítségével könnyedén hozzáférhet és feljuthat a beépítetlen tetőterekbe. Az ajtólaphoz és akár a lépcsőszárhoz is tehermentesítő szerkezet tartozik, továbbá a nyitórúd is növeli a komfortos használatot.


Takarékos lakóhely kihasználás


A FAKRO padláslépcsők összecsukása és lenyitása nem igényel nagy teret. Zárt állapotukban pedig teljesen beilleszkednek a mennyezet síkjába, mintha ott sem lennének.


Könnyű beépíthetőség


A FAKRO padlásfeljárókat igen könnyedén beépítheti otthonában, ami két ember keze munkáját igényli csak. Nincs szükség előmunkálatokra, a padláslépcsők teljesen készre szerelve kerülnek kiszállításra. 


A Fakro termékekre árajánlatot kérhet ide kattintva >>, illetve műszaki segítséget is szívesen nyújtunk, amit itt igényelhet >>

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 235
Mutat 1 - 12 / 235

Termékek