Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Lista rendezése gyártónként ROTO

ROTO billenő-, felnyíló-billenő- és fix tetőtéri ablakok, burkolókeretek, padláslétrák, belső-, külső árnyékolók és redőnyők - már 11 ingyenes átvételi pont!

A ROTO német vállalatcsoportot több min 85 éve alapították. 1935-ben alapította meg a műhelyt Wilhelm Frank feltaláló és újító feleségével, Elfridével. A ROTO gyártott legelsőként bukó / nyíló nyitásmóddal ellátott homlokzati nyílászárókat. Mondanunk sem kell, hogy ezzel forradalmasította a homlokzati ablakok piacát és így a Roto világelsővé vált az ablaktechnika innovációjában.


Ezután folyamatos fejlesztések és mérföldkövek következtek a vállalat életében, ezért is vált világszerte ismert tetőtéri ablak márkává. A ROTO jelenleg több mint 20 telephellyel rendelkezik Európában. Kiváló logisztikai rendszere gyorsan reagál az ügyfelek folyamatosan változó igényeire. A ROTO termékek 90%-át Bad Mergentheim-ben készítik. Ezek a termékek mind „ german made” minősítést kapnak, vagyok prémium termékek. Mit is jelent ez bővebben? Termékei a legszigorúbb német előírásoknak megfelelően készül és kerül ellenőrzésre. Így biztos lehet abban, ha ROTO terméket választ, akkor egyben egy tökéletesen megbízható terméket is. A „german made” egyben a ROTO szolgáltatásainak minőségére is vonatkozik. A cég minden országban oktatást tart az ismeretek átadásához, hogy a vevő bárhol is vásároljon mindenhol minőségi kiszolgálásban részesüljön. Az eladás itt nem a termék kiszállításával végződik, fontosnak tartják a vásárlók hosszú távú elégedettségét is.A ROTO egyenlő a német precizitással országtól függetlenül.ROTO termékválaszték  •         Tetőtéri ablakok: felnyíló, középen billenő és motoros billenő ablakok

  •         Tetőtéri ablakok különböző célra: térdfal ablak, tetőkibúvó padlásterekhez, oldalra nyíló tetőkibúvó, felnyíló menekülő ablak, füstelvezető tetőablak

  •         Tetőtéri ablak kiegészítők: redőny, elektromos és manuális hővédő roló, fényzáró roló, fényáteresztő roló, harmonikaroló, reluxa, szúnyoghálók

  •         Tetőtéri ablakhoz gyári csatlakozások: burkolókeretek, kávaburkolatok, csatlakozószettek, vezérlések

  •         Padláslépcsők: háromrészes, kétrészes és ollós padláslépcsők


 


Miért válasszon ROTO tetőtéri ablakot?


 


Kényelem az egyedi nyitásmódok és ergonomikus kialakítás.


Három különböző nyitásmód közül választhat. Klasszikus középen billenő, felső harmadban nyíló vagy felnyíló tetőtéri ablak között.


 


Esztétikus megjelenés.


Az ablakok és kilincsek modern és letisztult dizájnnal készülnek. Kialakításuknál törekszenek az esztétikus formákra, az ergonómiára és a kellemes tapintásra egyaránt. A külső és belső kiegészítőket a funkcionalitás mellett a színek gazdagsága és kombinálhatósága teszi még különlegesebbé.


Energiahatékonyság a magasabb komfort és az alacsonyabb költségek érdekében.


A ROTO tetőtéri ablakok gyárilag előszerelt Hőszigetelő Csomaggal készülnek, így a beépítési hiba lehetősége is minimális. A Hőszigetelő Csomaggal szerelt tetőtéri ablak hozzájárul a ház optimális energiafelhasználásához, illetve a páralecsapódás veszélye is elkerülhető.


 


Biztonság 15 év garanciával


A szigorú előírások alapján készült ROTO tetőtéri ablakok biztosítják a 15 év szavatosságot. Ez vonatkozik a tetőablakokra a vasalat, a profil és a külső üveg törése esetén egyaránt.


 


Prémium minőség


A ROTO a folyamatos innovációknak köszönhetően a vevői igényeket kimagaslóan kielégíti. Profi szakemberek tervezik és gyártják minden egyes ROTO terméket. Legyen szó tetőtéri ablakokról vagy kisebb kiegészítőkről, a prémium minőség nem kérdés.


 


Megbízható megoldások a beépítésben.


Az alsó kilincses tetőtéri ablakok maximálisan előszereltek. A Hőszigetelő csomag, a belső párazáró fólia, a borítólemezek és a szerelővasak mind a gyárban kerülnek összeállításra. A felső kilincses tetőablakok esetében a beépítést az intelligens „klick” szerelési rendszer támogatja, amely minden sikeres művelet után akusztikus visszajelzést ad.

Bővebben
oldalanként
Mutat 1 - 12 / 197
Mutat 1 - 12 / 197

Termékek