Termék kategóriák

Termék szűrők

Fénycsatornák 34 terméket találtam.

A megfelelő fényforrás fontos szerepet játszik az otthon töltött időben. A fénycsatorna remek megoldást jelent olyan helyiségekben, ahol tetőablak kiépítése nem megoldható. Leggyakrabban gardróbba, lépcsőházba és lifthofokba választják ügyfeleink. A fénycsatorna emellett számos egyéb felhasználási lehetőséget is kínál. Ideális választás például fürdőszobákba, ha az ablak túl kicsi, és emiatt sötétnek hat az összkép. A kicsi terek megmentője a fénycsatorna, ha természetes megvilágításra van szükségünk. Nem is gondolnánk mennyi helyen hasznosíthatjuk ezt a technikát. Ezzel a megoldással a villany számlánkat is jelentősen csökkenthetjük.

A VELUX és a FAKRO megálmodta a legmegbízhatóbb fénycsatornákat. Kompatibilis megoldást kínálnak sík fedéshez, profilos fedéshez és lapostetőhöz. A VELUX és FAKRO fénycsatorna rendszerek flexibilis és merev csővel egyaránt kaphatóak. A különböző méretek lehetőséget adnak a széleskörű falhasználásukra. A komplett fénycsatornákon túl kínálatunkban kiegészítőket is talál. Akkor is érdemes körül néznie webshopunkban, ha felújítást vagy átalakítást tervez.

A fénycsatorna kiegészítők között megtalálja az ehhez szükséges szellőztetőt, alátét fóliát, extra hőszigetelő elemet vagy lámpát. Minden fontosabb eszközt, amitől igazán univerzális lesz egy fénycsatorna.

A kialakításnak megfelelő fénycsatornát nem biztos, hogy egyszerű feladat kiválasztani. A tetoteriablak24-nél szaktanácsadással tesszük még egyszerűbbé a döntést. Keresse ügyfélszolgálatunkat és válasszon könnyedén alkalmas fényforrást otthonába. A VELUX és FAKRO egyedülálló termékeit akciós áron is beszerezheti. Akár 7 év garanciával megvásárolhatóak a fénycsatornák. Biztos lehet benne, hogy egy hosszú távú profi megoldást választ az otthonába. Legyen innovatív, egyedi háza ezzel a fényforrás megoldással.

Alkategóriák

 • VELUX fénycsatornák

  A VELUX fénycsatorna remek megoldást kínál olyan helyiségekbe, ahol tetőablak beépítése nem megoldható. Ilyen hely lehet mondjuk a gardrób, lépcsőház vagy a lichthof. Vásárlóink leggyakrabban még a fürdőszobába helyezik el, ahol a kicsi ablakok sötétnek hatnak. A VELUX fénycsatorna egy költséghatékony megoldás lehet a háztartásunk vagy a vállalkozásunk számára. A természetes fény mellett a színeket is természetes valójában láthatjuk.


  Webáruházunk kínálatában könnyedén kiválaszthatja az elképzeléseihez passzoló VELUX fénycsatornát. VELUX modelljeink között sík- és lapostetőkhöz, profilos valamint sík tetőfedő anyagokhoz találhat megfelelő típusokat. A különböző fénycsatorna méretek lehetőséget adnak a széleskörű felhasználásra. A VELUX fénycsatornák a legjobb minőségben készülnek. Webáruházunkban pedig kedvező áron juthat hozzá a VELUX termékekhez. Nézze meg a teljes választékot és szerezze be webshopunkból a fénycsatornákhoz szükséges kiegészítőket is.

 • VELUX fénycsatorna kiegészítők

  Akár már meglévő Velux fénycsatornájához keres minőségi kiegészítőket, akár most állítja össze a bevásárlólistáját, érdemes körbenéznie ebben a kategóriában. Tőlünk az alátétfóliáktól kezdve a hőszigetelő elemeken át egészen a szellőztetőkig mindent beszerezhet. Nézze meg valamennyi termékünket, és rendeljen fénycsatornát is kényelmesen webshopunkból!

 • FAKRO fénycsatornák

  A FAKRO fénycsatorna természetes fényt juttat a legeldugottabb helyekre is. A tetőtér tipikusan egy olyan hely, ahol nehézkes természetes fényhez jutni. Ahol tetőablak beépítése nem megoldható, ott lesz segítségünkre a FAKRO fénycsatorna. Gyakran szembesülünk ilyen problémával a fürdőszobában vagy a gardróbban. A fénycsatorna segítségével a színeket teljes valójában láthatjuk. Jól jöhet olyan helyiségekben, ahol a szemünknek legideálisabb fényben szeretnénk dolgozni. A lépcsőházban vagy a lichthofban akár ki is válthatja a lámpa fényét. Hosszú távon egy rendkívül gazdaságos fényforráshoz jutunk.


  FAKRO fénycsatornáink között flexibilis és sík üvegű modelleket egyaránt tartunk. Legyen szó sík, normál vagy magasprofilú tetőfedésről, itt pár egyszerű lépésben leadhatja rendelését a munkavégzéshez kellő fénycsatornákra. Vastag edzett üvegből készülnek. Az akril kupola ellenáll a szélsőséges időjárásnak és karcmentes. A polikarbonát kupola szintén egy edzett anyag, ami igazi időtállóságot biztosít minden egyes FAKRO fénycsatornának. Tudjon meg többet a kínálatunkon lévő típusokról, válasszon, és vegye igénybe kiszállítás szolgáltatásunkat is, amely esetenként költségmentes! A FAKRO fénycsatornákra 7 év garancia jár és webshopunkban rendkívül kedvező áron juthat hozzá!

 • FAKRO fénycsatorna kiegészítők

  Webáruházunkból nemcsak az elvárásainak megfelelő Fakro fénycsatornát, hanem az ahhoz tartozó kopóalkatrészeket és kiegészítőket is megvásárolhatja. Lámpák, csatlakozók és toldóelemek megújuló kínálatával várjuk Önt is. Ha bizonytalan a döntést illetően, munkatársainkhoz bármikor fordulhat teljes körű szaktanácsadásért. Lépjen velünk kapcsolatba mielőbb!

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 34
Mutat 1 - 12 / 34

Termékek

Termék szűrők