Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

FAKRO tetőtéri ablakok 37 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 37
Mutat 1 - 12 / 37

Kategória ismertető

A FAKRO tetőtéri ablakok kidolgozott innovatív megoldásokat nyújtanak a padlásterekhez és lapos tetőkhöz. A természetes fényforrás már nem lehet többé gond otthonában a FAKRO tetőtéri ablakokkal.

Mitől jobb a FAKRO tetőtéri ablak? Úgy tervezték meg, hogy komfortossá tegyék a tetőtérben élők életterét. Nélkülözhetetlen az életünk során a bőséges mennyiségű természetes fény és friss levegő. Az egészségünk és közérzetünk érdekében is fontos, hogy megfelelő tetőablakokat válasszunk. A FAKRO tetőablakok optimalizált tok- és szárnyszerkezete illetve a tokszerkezet felső részében elrejtett szellőző növeli a bevilágítófelületet. Így még több fény juthat otthonába.

A FAKRO ablakok nagyfokú komfortját a V40P automata tokszellőző is segíti. Így optimális mennyiségben adagolja a friss levegőt a lakótérbe. Ezzel az automata szellőztetéssel egészséges mikroklímát és energia megtakarítást eredményez. A FAKRO nyílászárókon alkalmazott tokszellőző nyitott ablaknál is remek vízzárással rendelkezik. Továbbá védelmet nyújt a por és rovarok bejutása ellen.

A legújabb FAKRO tetőtéri ablakokon már a páradús helyiségek sem foghatnak ki. Nemcsak a teljesen műanyag tokszerkezetű tetőtéri ablakok, hanem a poliuretán lakkal felületkezelt faszerkezetű tetőtéri ablakok is rendelkezésre állnak. Az utóbbiaknál a három rétegben felvitt PU lakk a nedvességnek fokozottan ellenáll, így biztosítva a nyílászáró hosszú élettartamát.

A kiváló energetikai tulajdonságok alacsony fűtési költségeket eredményeznek. Az EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel kapható FTT U8 Thermo ablak a piac egyik legjobban hőszigetelt tetőtéri ablaka. A speciális kialakításnak köszönhetően az ablak képes nagy mértékben a helyiségben tartani a hőenergiát. A szigorú előírásoknak megfelelő németországi PASSIVHAUS Institut tanúsítványát is megkapta.

A FAKRO ablakok számos biztonsági megoldása nyugalmat és magas életminőséget biztosít. A szabadalmaztatott topSafe rendszerű szerkezeti megerősítések nagy mértékben növelik a FAKRO tetőtéri ablakok betöréssel szembeni ellenállását. Egyéb külső mechanikai hatásokkal szemben ellenállóbb.

Billenő, - felnyíló billenő- és fix FAKRO márkájú tetőtéri ablakok, akár 30% kedvezménnyel kaphatóak a webáruházunkban! Fedezze fel a teljes tetőtéri FAKRO ablak kínálatot és válasszon az ízlésének, elképzeléseinek megfelelően! Minden FAKRO tetőtéri ablakról részletes termék leírást talál. Az akár díjmentes házhoz szállítás feltételeiről bővebben a szállítási információknál vagy az elérhetőségeink egyikén érdeklődhet. A webáruházunkon kívül a fakro.hu gyártói weboldalon is tud kiegészítő információkat találni.

Termékek

Termék szűrők