Kosár

Nincs termék

Szállítási feltételek Szállítás
0 Ft‎ Összesen

Fizetés

Gyártói cikkszám
Cikkszám
Mennyiség
Összesen

A termék sikeresen hozzá lett adva a kosaradhoz.

Összes termék (Adóval)
Összes szállítás (Adóval) Szállítási feltételek
Összesen (Adóval)
Vásárlás folytatása Tovább a fizetéshez

Termék kategóriák

Több mint 3000 termék! 11 ingyenes átvételi pont!

Termék szűrők

Felülvilágítók 60 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 60
Mutat 1 - 12 / 60

Kategória ismertető

A felülvilágító használata akkor javasolt, ha a helyiség adottságai nem teszik lehetővé az ablak beszerelését, vagy az ablak fénye nem elegendő. A felülvilágító segítségével nagy mennyiségű fényt engedhetünk be még a legárnyékosabb épületekbe is. Webáruházunkban FAKRO és VELUX felülvilágítók között válogathat.

A lapostetős felülvilágító fix változatát akkor érdemes választani, ha nem igényli a szellőztetési funkciót. Ez a nem nyitható felülvilágító kupola tökéletes lakó- és középületek nagy mennyiségű fényigényének kielégítésére.

A nyitható felülvilágító hajtókarral vagy elektromos működtetéssel nyitható. A hajtókaros típus esetén a szárny nyitása egy teleszkópos hajtókarral oldható meg. Elektromos változatánál akár a falra szerelhető kapcsoló segítségével vezérelhetjük. Az ablakot egy rejtett motor maximum 14 cm-ig nyitja ki. Esőérzékelővel felszerelt, ami gondoskodik az ablak zárásáról eső esetén.

Ezek a termékek rendkívül ütésálló anyagokból készülnek.

Kapható víztiszta kupolás, kupola nélküli, sík üveges és akár járható sík üvege felülvilágító. A síküveges ideális választás lehet azon háztulajdonosok számára, akik a diszkrét megjelenést kedvelik. Ez a típus harmonikusa illeszkedik a tetősík vonalába. Az íves üvegűt inkább a dizájnkedvelők számára fejlesztették. A modern formatervezés és az okos funkciók kombinációja jellemzi. Látványos megjelenése mellett zavartalanul elvezeti a vizet és karcmentes üvegből készült.

A tűzvédelmi előírásokra tervezett hő- és füstelvezető kupolák automatikusan kinyílik tűz esetén. Ez a típus hatékonyan vezeti ki a füstöt és a hőt az épületből. Főként irodákban, iskolákban, közintézményekben és lépcsőházakban használják. A felülvilágító tetőkijárat a kijutást is lehetővé teszi, akár vészhelyzet esetén.

Az üveg végtelen ideig megtartja szépségét. A hőkezelt felület ellenáll a hó és jég káros hatásainak. Az üveg kiváló hőszigetelő, legyen szó meleg vagy hideg időjárásról. Ez mellett a zajokat is jelentős mértékben kiszűri. A 10 éves garancia is azt bizonyítja, hogy egy hosszú távú megbízható terméket választ.

Javítsa komfortérzetét a FAKRO és VELUX felülvilágítókkal és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel.

Termékek

Termék szűrők