Termék kategóriák

Termék szűrők

Felülvilágítók 58 terméket találtam.

A felülvilágító használata akkor javasolt, ha a helyiség adottságai nem teszik lehetővé az ablak beszerelését, vagy az ablak fénye nem elegendő. A felülvilágító segítségével nagy mennyiségű fényt engedhetünk be még a legárnyékosabb épületekbe is. Webáruházunkban FAKRO és VELUX felülvilágítók között válogathat.

A lapostetős felülvilágító fix változatát akkor érdemes választani, ha nem igényli a szellőztetési funkciót. Ez a nem nyitható felülvilágító kupola tökéletes lakó- és középületek nagy mennyiségű fényigényének kielégítésére.

A nyitható felülvilágító hajtókarral vagy elektromos működtetéssel nyitható. A hajtókaros típus esetén a szárny nyitása egy teleszkópos hajtókarral oldható meg. Elektromos változatánál akár a falra szerelhető kapcsoló segítségével vezérelhetjük. Az ablakot egy rejtett motor maximum 14 cm-ig nyitja ki. Esőérzékelővel felszerelt, ami gondoskodik az ablak zárásáról eső esetén.

Ezek a termékek rendkívül ütésálló anyagokból készülnek.

Kapható víztiszta kupolás, kupola nélküli, sík üveges és akár járható sík üvege felülvilágító. A síküveges ideális választás lehet azon háztulajdonosok számára, akik a diszkrét megjelenést kedvelik. Ez a típus harmonikusa illeszkedik a tetősík vonalába. Az íves üvegűt inkább a dizájnkedvelők számára fejlesztették. A modern formatervezés és az okos funkciók kombinációja jellemzi. Látványos megjelenése mellett zavartalanul elvezeti a vizet és karcmentes üvegből készült.

A tűzvédelmi előírásokra tervezett hő- és füstelvezető kupolák automatikusan kinyílik tűz esetén. Ez a típus hatékonyan vezeti ki a füstöt és a hőt az épületből. Főként irodákban, iskolákban, közintézményekben és lépcsőházakban használják. A felülvilágító tetőkijárat a kijutást is lehetővé teszi, akár vészhelyzet esetén.

Az üveg végtelen ideig megtartja szépségét. A hőkezelt felület ellenáll a hó és jég káros hatásainak. Az üveg kiváló hőszigetelő, legyen szó meleg vagy hideg időjárásról. Ez mellett a zajokat is jelentős mértékben kiszűri. A 10 éves garancia is azt bizonyítja, hogy egy hosszú távú megbízható terméket választ.

Javítsa komfortérzetét a FAKRO és VELUX felülvilágítókkal és a hozzájuk tartozó kiegészítőkkel.

Alkategóriák

 • VELUX felülvilágítók

  A VELUX felülvilágító használatát abban az esetben javasoljuk, ha a helyiség adottságai nem teszik lehetővé az ablak beszerelését. Esetleg az adott helyiségben nem elegendő az ablak fénye. A felülvilágító segítségével még a legárnyékosabb épületek is fényhez juthatnak. A webáruházunkban található VELUX felülvilágítók különböző kialakítással és kivitelben kaphatók, hogy a céljainak legjobban megfeleljen.

  A VELUX íves kupolaforma arra szolgál, hogy tökéletesen elvezesse a vizet. A szennyeződés így nem tud felgyűlni a felülvilágítón. Kapható nem íves fix vagy hajtókaros felülvilágító ablak lábazat. Ez nagy mennyiségben engedi be a fényt. A VELUX termékei között megtalálható még a tetőkijárat lábazatot is, ami teljesen nyitható kijáratként is funkcionál. Illetve motoros hajtással működő hő – és füstelvezető felülvilágítót is kínálunk a VELUX-tól.

  A VELUX felülvilágító kupolák opál és víztiszta akrilból vagy polikarbonátból készülnek. Az akril egy rendkívül erős alapanyag. Gyakorlatilag áthatolhatatlanná tesz a VELUX felülvilágító kupoláját. A jégeső vagy bármilyen extrém időjárási körülmények ellen védve van. Az akril hosszú távon karcálló, ráadásul több fényt enged át. A polikarbonát kupola szintén ezekkel az előnyökkel rendelkezik. Az opál felülvilágító meggátolja a belátást, de mégis elég fényt juttat a helyiségbe. A víztiszta kupola ezzel szemben felülről belátást enged.

  A VELUX felülvilágítók kiválasztásánál mérlegelnünk kell még, hogy szükség lesz-e szellőztetésre vagy kijárásra a tetőre. A felülvilágítók akár vészkijáratként is szolgálhatnak vagy tűz esetén elvezetik a hőt és a füstöt. A VELUX kupolák fix vagy nyitható lábazattal építhetők be. Nézze meg teljes választékunkat és engedjen be még több fényt a megfelelő helyre.

 • VELUX felülvilágító kiegészítők

 • FAKRO felülvilágítók

  A FAKRO felülvilágítók segítségével olyan helyre is beengedhet nagy mennyiség fényt, ahová eddig nem is gondolta. A hagyományos ablakokat nem lehet akárhová beszerelni. Előfordul, hogy van már a helyiségben ablak, de nem ad elegendő fényt és nem szeretnénk a szabad falfelületeket feláldozni. Ilyen esetekben jól jön a felülről beáramló fény a felülvilágítók segítségével. A FAKRO több típust kínál, hogy az eltérő igényeknek is megfeleljen.


  A FAKRO felülvilágító kupola tökéletesen elvezeti a vizet, ezzel pedig az esetleges szennyeződéseket is. A betörésgátló üvegezés teljes biztonságot ad. A FAKRO innovatív, szabadalmaztatott kupolák számos hasznos funkcióval bírnak. Ellenáll a szélsőséges időjárásnak. Megszűri a káros UV-sugarakat. Az opál kupola változat nem enged belátást a helyiségbe, de a fényt megfelelő mennyiségben juttatja be. Kiváló hőszigetelő és zajvédő. Hosszú távon is karcmentes marad az üveg.


  Elektromos, hajtókaros és fix felülvilágítók közül választhatunk. Itt mérlegelnünk kell mennyire fontos a helyiség szellőztetése. Esetleg meg kell felelnünk bizonyos biztonsági előírásoknak. A FAKRO felülvilágítók szolgálhatnak vészkijáratként. Tűz esetén füstelvezetőként funkcionálhatnak. A FAKRO felülvilágító jól jöhet irodaházakban, ahol a dolgozóknak még fontosabb a természetes fény. Ez hosszú távon egy költséghatékony megoldás is lehet. A lépcsőházakban is hasznos fényforrások.


  A FAKRO felülvilágítók webáruházunkban kedvező áron kaphatóak. Akár 25% kedvezménnyel is hozzá juthat ehhez a kiváló minőséghez. Bármilyen kérdés esetén pedig kérje hozzáértő ügyfélszolgálatunk segítségét.

 • FAKRO felülvilágító kiegészítők

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 58
Mutat 1 - 12 / 58

Termékek

Termék szűrők