FAKRO tetőtéri ablakok

A FAKRO tetőablakok rendkívüli tulajdonságai minőségi életteret biztosítanak

NAGYFOKÚ ENERGIATAKARÉKOSSÁGÚ TETŐTÉRI ABLAKOK

A fűtési költségek csökkenthetők

Energiatakarékos szerkezet

FAKRO - Energiatakarékos szerkezet

A FAKRO tetőtéri ablakokat magas energiatakarékosság jellemzi. 
Az EHV-AT Thermo hőszigetelő burkolókerettel kapható, FTT U8 Thermo tetőtéri ablak (U ablak=0,58W/m2K hőszigetelő értékkel) a piac egyik legjobban hőszigetelő tetőablaka (az egyszeres üvegezésű ablakok között). Speciálisan kialakított szerkezete révén képes a helyiségben tartani a hőenergiát. A V40P automata tokszellőző a beáramló levegő folyamatos szabályozásával optimális levegőáramlást, egészséges mikroklímát és energia-megtakarítást biztosít.

Bőséges mennyiségű természetes fény

FAKRO - Bőséges mennyiségű természetes fény

A vetemedésmentes szerkezetű, szélsőséges időjárási viszonyokkal is könnyedén megbirkózó tetőablakok megfelelő bevilágítást biztosítanak bármilyen tetőtérben. A tok- és szárnyszerkezetek kialakított profiljai, valamint a tokszerkezetek felső részében elrejtett szellőzők nem csökkentik a bevilágító felületeket, ezzel biztosítva a bőséges mennyiségű fény beáramlását. Szükség esetén könnyedén működtethető, karbantartást nem, vagy csak kismértékben igénylő árnyékolókkal felszerelhetők.

Optimális energiagazdálkodás

FAKRO - Optimális energiagazdálkodás

A FAKRO tetőtéri ablakok nemcsak az összegyűjtött hőenergia megtartására képesek, de a hűvös téli napokon annak passzív adaptálására is. Nagy üvegfelületüknek, illetve optimális energiagazdálkodó tulajdonságuknak köszönhetően könnyedén átmelegítik akár a teljes tetőteret, létrehozva ezzel a megfelelő energetikai egyensúlyt, az egészséges mikroklímát otthonában. A tetőtéri ablakok alkalmazása esetén alacsonyabb fűtési költségekkel, valamint tartós, kellemes szobahőmérséklettel számolhat. 


FOKOZOTT BIZTONSÁG

A biztonságos otthon alapvető igényünk.

TopSafe rendszerű szerkezeti megerősítések

FAKRO - TopSafe rendszerű szerkezeti megerősítések

A tetőtéri ablakoknak alapvető funkcióikon túlmutatóan - szellőzés, bevilágítás – a szélsőséges időjárási viszonyokkal és az illetéktelen behatolókkal is szembe kell nézniük. Szabadalmaztatott topSafe rendszerű szerkezeti megerősítésük növeli a tetőtéri ablakok betöréssel és egyéb külső mechanikai hatásokkal szembeni ellenállását. A topSafe rendszer jellemzői: újszerű megoldás a vasalatok megerősítésére, speciálisan megerősített fa- és zárszerkezeti elemek, szerszámokkal történő betörést nehezítő fémprofil-merevítés.

III. biztonsági osztály

FAKRO - III. biztonsági osztály

A FAKRO elsőként vezetett be a tetőtéri ablak piacon a III. biztonsági osztállyal rendelkező tetőablakokat az egész kínálatra vonatkozó, új standardok kijelölésével. A topSafe rendszernek és az általános megoldásként alkalmazott edzett üvegnek köszönhetően (az egész ablakra vonatkoztatva) a III. biztonsági osztályba sorolható FAKRO tetőtéri ablakok megfelelnek az EN 13049 sz. szabványban lefektetett követelményeknek.

Betöréssel szembeni védelem

FAKRO - Betöréssel szembeni védelem

A betörésgátlás fontos szempont a FAKRO tetőablakok esetében. A FTP-V P2 Secure standard tetőtéri ablakok teljesítik az európai RC 2N 2. betörésvédelmi osztály követelményeit az EN 1627 sz. szerint. Beépítésük jelentős mértékben növeli az adott épületben lakók, illetve az ott elhelyezett vagyontárgyak biztonságát. Belső ragasztott, valamint külső edzett üvegüknek hála, szinte áthatolhatatlanok az illetéktelenek számára. 


FUNKCIONALITÁS

Kényelmes használat minden esetben.

Kilincs a szárny alsó részén

FAKRO - Kilincs a szárny alsó részén

Az ablakszárny alsó részén elhelyezett kilincs, és a megemelt forgástengely lehetővé teszi az ablakok DIN szabvány* szerinti beépítését (az ablakok felső peremének legalább 220 cm-re kell lennie a padlószinttől). Az így beépített ablakokhoz a hozzáférés akadálytalan, kilincsük mindig könnyedén elérhető. Az alul elhelyezett kilincsek előnyeit más gyártók is elismerték; az így kiképzett tetőablak típusok megjelentek az ő kínálatukban is.

*A DIN szabvány követelményeinek megfelelni kizárólag Németországban szükséges.

V40P automata tokszellőző

FAKRO - V40P automata tokszellőző

A FAKRO ablakok nagyfokú funkcionalitása a V40P automata tokszellőzőnek is köszönhető, amely optimális mennyiségben adagolja a friss levegő áramlását. A FAKRO tetőablakok automata szellőztetése bizonyítottan egészséges mikroklímát és nagyfokú energia-megtakarítást eredményez. A tokszellőző még nyitott állapotában is kiváló vízzárással rendelkezik, továbbá véd a por és a rovarok bejutása ellen is.

Nagyfokú szigetelő képesség

FAKRO - Nagyfokú szigetelő képesség

A kiegészítő tömítés és a szárny-rávezető rendszer alkalmazása révén a FAKRO tetőablakok nagyfokú szigetelő képességgel rendelkeznek. Az innovatív rendszernek köszönhetően a szárnyak stabilan mozognak a tokban, a tömítések pedig mindig kellő víz- és szélzárást biztosítanak.

Tekintse meg Ön is a teljes Fakro tetőablak kínálatot és válasszon a fénycsatornák közül is! 
Termékeinkre akár örökös garanciát is érvényesíthet.

-FAKRO tetőablak üvegezések

 FAKRO U2 es tetőtéri ablak üvegFAKRO U3 as tetőtéri ablak üvegFAKRO U5 ös tetőtéri ablak üvegFAKRO U6 os tetőtéri ablak üvegFAKRO U8 as tetőtéri ablak üvegFAKRO P2 es tetőtéri ablak üvegFAKRO R1 os tetőtéri ablak üveg
ÜVEGEZÉSU2U3U5U6U8P2R1
JELLEMZŐKHŐSZIGETELŐHŐSZIGETELŐEXTRA HŐSZIGETELŐEXTRA HŐSZIGETELŐPASSZÍVBETÖRÉSGÁTLÓEXTRA HANGGÁTLÓ

Uüveg (EN 673 szerint)

1,1 W/m2K1,0 W/m2K0,5 W/m2K0,5 W/m2K0,3 W/m2K1,0 W/m2K1,0 W/m2K
Rw HANGSZIGETELÉSI EGYÜTTHATÓ31dB31dB31dB38dB31dB36dB41dB
g NAPSUGÁRZÁSI EGYÜTTHATÓ0,640,530,460,470,480,450,52
KAMRÁK SZÁMA

EGYKAMRÁSEGYKAMRÁSKÉTKAMRÁSKÉTKAMRÁSHÁROMKAMRÁSEGYKAMRÁSEGYKAMRÁS
KÜLSŐ EDZETT ÜVEG

+++++++
TÁVTARTÓ TÍPUSA

FÉMMŰANYAG TGIMŰANYAG TGIMŰANYAG TGIMŰANYAG TGIMŰANYAG TGIMŰANYAG TGI
BELSŐ RAGASZTOTT ÜVEG---+ (P2A osztályú)-+ (P2A osztályú)-
NEMESGÁZ

ARGONARGONKRIPTONARGONKRIPTONARGONKRIPTON

 

-FAKRO minőség garanciája

 

A FAKRO tetőtéri ablakok rendelkeznek a német TÜV tanúsítvánnyal.A FAKRO tetőtéri ablakok rendelkeznek a német TÜV tanúsítvánnyal.FAKRO - 10 év garancia ablakokraFAKRO - 20 év garancia az üvegezésre és a vasalatokraFAKRO - edzett üvegre jégkár ellen örökös garanciaMeghosszabbított garanciális idő. "MERT BIZTOSAK VAGYUNK TERMÉKEINK MINŐSÉGÉBEN."