VELUX roletta

A VELUX 100% poliészterből készült, védőbevonattal ellátott rolettái az egyik legnépszerűbb lakásárnyékolási eszköznek számítanak. A tetőtéri ablakra szerelt roletta legfőbb funkciója, hogy lágyítsa a szobába bejutó fényt, és védelmet nyújtson a tűző napsugarak ellen. A tartós anyag évekig ellenáll a szennyeződéseknek, és egyszerűen, mindössze egy nedves törlőkendővel vagy szivaccsal tisztítható. Óvja meg értékeit és bútorait a fakulástól a VELUX tetőablakokkal kompatibilis, három kivitelben is kapható rolettával!

Az RHL kampós, kézi működtetésű roletta praktikus és költségkímélő megoldást biztosít a szobába bejutó fény ellen. A Pick&Click!TM rendszernek köszönhetően könnyen rögzíthető a tetőablakhoz, és a későbbiekben is egyszerűen cserélhető, kiegészíthető. A kampós kialakítással több pozícióban is rögzíthető a sötétítési és dekorációs igényeknek megfelelően. A VELUX RHZ típusú sötétítő kampós rolettája mechanikailag szinte teljesen megegyezik a kampós RHL modellel, viszont ezen nem áttetsző, hanem erős sötétítő hatású anyag védi a szobát a bejutó fénytől.

A termékcsalád sínes működtetésű darabjait a roletta szélén kialakított alumíniumsíneknek köszönhetően bármely pozícióban meg lehet állítani. Az RFL sínes roletta kézzel működtethető, az RML modell pedig elektromos szerkezetének köszönhetően távirányítással, akár a szoba másik végéből is állítható. Az ugyancsak távirányítású RSL roletta pedig külső napelemeken keresztül tölti a belső motort, így még inkább energiatakarékosabb, mint az elektromotoros RML.

Akár fényszűrésről, teljes sötétítésről vagy dekorációs megoldásról legyen szó, a VELUX roletta bármely esetben hasznos és költséghatékony választás.