VELUX tetőtéri ablakok jellemzői

Ne érje be kevesebbel, tegye harmonikussá otthonát VELUX tetőablakokkal! A piacvezető vállalat modern tetőablakai különleges szerkezetüknek köszönhetően nemcsak egyszerűen és kényelmesen kezelhetők, hanem a beltéri klímát is kellemesebbé teszik. A VELUX alapvetően három nagyobb kategóriába sorolja a billenő tetőtéri ablakait.

A felső és alsó kilincses kivitelben is kapható Standard GZL típus egész éven át időjárásálló, könnyen tisztítható és kettős rétegű üvegezésének köszönhetően a hőveszteséget is jelentősen redukálja. A jó minőségű fehér műanyaggal bevont GLU a hőkezelt fának és az extra tömítésnek hála ideális választás lehet konyhába és fürdőszobába is.

A GLL típusú Standard Plus tetőablakokat háromrétegű üvegezéssel és ThermoTechnologyTM hőszigeteléssel fejlesztették a hatékonyabb hang- és hőszigetelés érdekében. A Standard ablakokhoz képest nagyobb mérettel és alacsonyabb hőátbocsátási tényezővel rendelkeznek.

A Premium kategóriás GGL és GGU darabok pedig a tetőtéri ablakok csúcstermékeinek számítanak. Az energiatakarékos rétegezett üveg, a gumitömítés, az esőzaj-csökkentés és a ThermoTechnologyTM mellett számos kényelmi funkcióval felszerelt ablakok elhozzák otthonába a nyugalmat és a kellemes beltéri klímát.

Ezen kívül az összes VELUX tetőablak könnyen konfigurálható, így a kiegészítőket – többek közt rolókat, reluxákat, redőnyöket – is gond nélkül kiválaszthatja hozzá. Válogasson igényei szerint a több méretű és kialakítású prémium tetőablakok közül!