FAKRO AMZ/C Z-Wave - Elektromos külső hővédő roló felülvilágítóhoz

A Z-Wave rendszerhez kapcsolható elektromos működtetésű külső hővédő roló a helyiségen kivül veri vissza a hősugárzást, így azt hatékonyan megvédi a melegtől.

FAKRO AMZ-C Z-WAVE.jpg
search
  • FAKRO AMZ-C Z-WAVE.jpg
  • FAKRO AMZ-F-C-Z színek 2022.jpg
RRP ár: 134 946 Ft/db infó
-22% 105 258 Ft/db
Gyártói cikkszám
AMCBAAA09002
EAN kód
5901827078720
Cikkszám
10093220
Méret, típus
infó
Méretkód
01K
Színkód + szín
Fakro 090 hamu
Gyártó
Fakro
Működtetés
Elektromos
Garancia
24 hónap
Csomag súly (kg)
3.65
Szállítási határidő
25 munkanap infó
Készlet
Rendelhető infó
Kiszerelés
1 db
Szállítási díj
0 - 4 490 Ft infó
Mennyiség
 db

Ár: 

Ha már meglévő nyílászárójához vásárol árnyékolót, redőnyt, vagy szúnyoghálót, akkor kérjük az ablak adattábláján lévő adatokat a rendelés leadásakor megjegyzésben adja meg, vagy küldje el emailben!

FAKRO AMZ/C Z-Wave elektromos külső hővédő roló felülvilágítóhoz

Napfény szabályozás - AMZ/C Z-Wave

A kiegészítők lehetővé teszik a belső helyiségekbe bejutó fény mennyiségét és intenzitását. Ennek eredményeként árnyékot, vagy teljes sötétséget érhetünk el egy napsütéses napon is. Az intenzív napfény korlátozottan jut be a szobába, és Ön kellemes félhomályban lehet. A hővédő rolók megvédik a szemet a fényvisszaverődés káros hatásaitál, és komfortosabbá teszik a számítógép monitora előtt töltött időt.

Védelem a beltér túlmelegedése ellen - AMZ/C Z-Wave

A legjobb védelem a kellemetlen hőség ellen a külső hővédő roló, amely hatékonyan védi a tetőteret a túlmelegedéstől forró nyári napokon. A külső hővédő roló akár nyolcszor hatékonyabb, mint a belső árnyékolókl

Védelem UV sugárzás ellen - AMZ/C Z-Wave

A külső és belső árnyékolók csökkentik az UV sugárzás bejutását a helyiségekbe, ezáltal nagymértékben hozzájárulnak a textilek és bútorok kifakulásának és megsárgásodának védelméhez.

Kényelmes használat - AMZ/C Z-Wave

Az elektormos működtetésű kiegészítők távirányítóval vagy fali kapcsolóval irányíthatók, ami könnyű használatot biztosít. A Solar rendszer áramellátást se igényel. 

A felülvilágító ablakok kialakításuknak köszönhetően lehetővé teszik külső és belső árnyékolók felszerelését. A sík (F) és kupolás (C) ablakok közötti eltérés miatt eltérő hővédő rolót kell használni a két típusnál. Az AMZ/C Solar hővédő roló a kupolás (C) felülvilágítókhoz való. A hővédő roló elnyeli az UV sugárzást, mielőtt az üvegezéshez eljutna és felmelegítené a belső teret, ezáltal nyújtva kiváló védelmet a túlmelegedés ellen a forró, napsütéses időszakokban. Akár nyolcszor hatékonyabb védelmet nyút a belső árnyékolókhoz képest.

Termékjellemzők

  • Hatékony védelem a fárasztó hőség ellen.

  • Védelem a túlzott napfény ellen, miközben a kilátás is megmarad.

  • A fényintenzitás egyenletes eloszlása látási kényelmet biztosít a szemeinknek, és megvéd a fényvisszaverődés káros hatásától, különösen számítógépes munka során.

  • Védelem a káros UV sugárzás ellen.

  • Esőben lehúzva a hővédő rolót az csökkenti a lehulló esőcseppek által keltett zajt.

  • Erőteljesen szélálló.

Irányítás

  • AMZ/C Z-Wave kuplás (C típusú) felülvilágító ablakokhoz

Innovatív profilrendszer biztosítja a hővédő roló felszerelését a kupola alá, amit a vezeték nélküli Z-Wave rendszer távirányítójával, vagy fali kapcsolóval lehet irányítani. A hővédő rolót az elektromos hálózatra kell kötni. Az AMZ/C Z-Wave hővédő roló beépítéséhez DMC és DXC felülvilágító ablakok esetén tápegységet is kell vásárolni a távirányítón felül.

Fontos!

A megadott méret nem az árnyékoló, hanem a hozzá tartozó nyílászáró méretét jelöli.

Figyelem!

Igyekszünk teljes precizitással rögzíteni a termékek műszaki paramétereit, viszont néha mi is hibázunk vagy akár a gyártóink is változtathatnak a termékeik műszaki paraméterein.
Eltérés esetén minden esetben a gyártó által megadott paraméterek érvényesek!

Gyártó
Fakro
Működtetés
Elektromos
Garancia
24 hónap
Csomag súly (kg)
3.65
Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.